Hur har jag fått mig att uppskatta min kropp

Innehåller affiliate-länkar

Hur har jag fått mig att uppskatta min kropp och hur lyckas jag hålla mig i form trots två små barn?

Efter två ganska täta graviditeter har jag verkligen lärt mig att "älska" min kropp på en helt ny nivå och ja ni läste rätt ÄLSKA. Jag är så innerligt imponerad av vad kroppen åstadkommit så den tiden att lägga på att tänka illa eller klanka ner på min egna kropp finns inte på kartan. Jag får ofta frågan hur man ska hålla självförtroendet uppe efter en graviditet med en viktuppgång och extrakilon som inte går bort av sig själv? Hur håller man sig i form när orken inte finns och hur gör jag?

Jag har absolut inte svar på alla frågor men jag försöker alltid vända allt till något bra. Jag vill inte träna för att se ut som någon annan utan jag vill göra det för MIG. Jag tror att det är en SÅ viktig faktor för när man kommer till det steget att man inte gör det för att se ut på ett speciellt sätt utan för sig själv då har man kommit långt. Jag tränar endast för att orka mer, all den energin man får sen är det ett jäkla plus att man får se själva "förändringen" på kroppen som ett litet kvitto på att man gör "rätt". Men det tar tid och det tar inte en vecka utan flera veckor. Så stressa inte fram något utan försök alltid att tänka långsiktigt. Jag skriver inte heller att det är fel att vilja ha magrutor, större rumpa eller smalare armar men att försöka sträva efter att se ut som någon annan tror jag ger mer negativ effekt än positiv. Jag själv vet att man påverkas mycket utav sociala medier på både negativa och positiva sätt. Jag själv tycker att det är helt fantastisk och blir SÅ inspirerad utav det jag ser. Endel dagar vill jag läsa livstils bloggar, andra mammabloggar eller ena dagen med mer inrikting på träning. En dag kanske jag vill leta inspiration på instagram och en annan vill jag bara se vardagliga saker och det är det man kan behöva finna en balans i. Jag vet många som säger åh men ja vill med ha de si och så och mår dåligt över mycket de ser på sociala medier. Men för mig känns det inte rätt utan använd det till något, tänd en gnista inom dig och kämpa mer för det där målet, träningen eller just den där saken du vill köpa då! Försök hitta något positiv i det för annars kan allt bli en jäkla negativ spiral!

Jag själv har tänk så men när jag var yngre, jag kommer ihåg hur gärna jag ville ha synliga magruter. Men när jag väl fått det ville jag inte ha de mera, haha! Det innebar hård träning för mig och att minska på fettet vilket inte passar mun livstil jag ville leva då. Men nu ju äldre jag blivit har självkänslan växt ikapp och efter graviditeterna med såklart. Jag är så nöjd vad min kropp gjort, åstadkommit och då tänker jag inte lägga min energi att tänka illa om den eller vad jag kan förändra göra bättre. Jag är så glad att jag har denna syn på kroppen och hoppas även att jag ska få mina barn att känna sig nöjda hur det än ser ut och inte vilja sträva efter att se ut som någon annan.

Det blev ett längre inlägg men till de andra frågorna så tycker jag att man ska sätta mål, delmål och till det viktigaste att inte ta det på största allvar. Det krävs självklart disciplin och endel gånger är man så ruggigt trött men efter ett träningspass tror jag aldrig någon skulle säga nej detta ångrar jag. Orkar man inte ena dagen så försök nästa dag. Var snälla mot er att vara föräldraledig är inget lätt. Du har ständigt något att göra och går inte att jämföra med ett vanligt jobb! Och hur gör jag? Jag försöker ha en balans. Jag älskar att äta "nyttigare mat" men likaså älskar jag godsaker. Så jag försöker hitta en balans mellan det och endel dagar kan jag skämmas över hur "onyttig" jag är men så får det vara bara. Jag rör mig mycket i och med barnen skulle jag säga, vi är alltid i rörelse och då känner jag ingen stress över att träna vissa dagar. Men att styrketräna för mig är lite extra guld i vardagen.

Hoppas att ni fick lite pepp, annat tänk eller bara lite motivation av det ni läst! Massor av kärlek till er och glöm inte bort hur vacker du är oavsett om du tränar eller ej! Var nöjd över det du åstadkommit!

Nedan kommer lite träningskläder vi beställt hem inför ett samarbete tillsammans med Aimn och hur roligt är det inte att kunna matcha med sina barn! Jag älskar det och det vet ni säkerligen redan! Jag har också fått en generös rabattkod som ger er 20% på helas deras sortiment i 6 dagar "josse20" anger ni i kassan. Deras kläder är väldigt sköna och fina!!! Jag personligen älskar kläderna därifrån och designen! Ni hittar länkarna till kläderna längre ner under bilderna. Vi har även de gråa tightsen sen innan som jag även länkat nedan.

Kärlek! /J

  • 1 456 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
😍 ser ju roligt ut
nouw.com/jenniesh

Instagram

Instagram

Instagram