Hemfärden

Hej på er! Ber om ursäkt för så dålig uppdatering men har haft FULLT upp med allt möjligt hemma i lägenheten när vi väl kom hem från Norge. Vår vistelse i Norge var så mysig och trevligt, det var väldigt lugnt och stilla där vi bodde. Vi var iväg endel när vi var där och åkte med bilen, det var så otroligt fint med all skog runt omkring en. Varje gång vi tog bilen var det en fröjd att bara kika ut genom fönstret och drömma sig bort.

På söndagen åkte vi hem. Vi åkte i nästan 3h sen tog vi en färja från Sandefjord till Strömstad, därifrån åkte vi raka vägen hem. Det var skönt att åka en färja som tog närmare 3h. Vi kunde äta, umgås och bara ta det lugnt på ett helt annat sätt. Vi köpte hem lite från taxfree också. Resan till Norge gick verkligen toppen och hem gick de minst lika bra, men hade vi gjort om resan hade vi tagit samma färja som på hemvägen dit med, vi tänkte aldrig på det innan.

Hoppas ni har det toppen! Kärlek / J

En liten plutt som varva mellan att sova och att vara vaken i bilen.

När vi gjorde ett stopp valde vi att ta ut "babyinsatsen" som finns i bilbarnstolen för vi upplevde att de blev så svettigt och att mini sitter bättre utan den. Mini försöker hela tiden "sätta" sig upp i stolen men de går inget vidare när man är fastspänd.

Det här med att stå upp och pilla är favoriten just nu!

Påväg för att köpa lite mat i färjan.

Lite gott efter maten. Denna glassen åt jag varje dag i Norge och den smaka så fräscht och somrigt!

Lekpaus på färjan.

  • 1 864 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram