Helgen, bion jag kunde relatera kring

Vilken fin helg vi haft! Det har varit lite sömn för min del men jag börjar känna mig bättre och bättre i huvudet för varje dag som går. Jag kan ju inte alls sitta med telefonen/datorn som förr och jobba utan det är betydligt kortare stunder men det känns okej. I helgen tog vi det rätt lugnt, José har jobbat och efter Esmeraldas spruta på BVC blev hon dålig. Så min tanke i fredags efter att barnen somnat att göra några jobbsaker som inte alls tog lång tid och kika på idol. Men E vaknade upp efter en kort stund och jag fick gå in och ut till henne x-antal gånger för hennes feber hade stigit så ville ha koll. Efter ett försök att ge henne alvedon spydde hon rakt ut så där gav jag upp. Strax där efter somnade hon och även jag.

På lördagen hade vi en riktigt lekdag och mot kvällen var det dags att bege mig in mot stan för att äta gott och se på bio. Jag och Michaela såg Ung Astrid, en film som jag rekommenderar alla att se. Den var så känslomässig, sorgsen men också fin. Den var fler saker jag kunde relatera till i filmen men mer än så skriver jag inte.

Söndagen blev det utelek med barnen innan deras vila och mot kvällen när José skulle jobba dansade vi, sjöng och härjade runt hemma. Dominic var så duktig, han sjöng och dansade till oss. En riktig teaterapa är vad han är. Barnen badade och sen läste vi flera böcker innan det var dags för att sova.

Jag hoppas att er helg varit toppen!

Under fredagen gjorde vi endel ärenden i stan och i det sista öppnade himlen sig och det började spöregna. Vi hade kollat vädret innan vi åkte men inget regn stod det så vi var pisseblöta, bara barnen som klarade sig.
Så fint mest all mässing inredning!
Vi åt veganska burgare och tog en kaffe innan bion. Pratade om allt mellan himmel och jord! Är det något jag är så tacksam över så är det aty jag har just Michaela i mitt liv. Innan bion var vi mätta men köpte lite gott för att mumsa på ändå.
Stor kaffe i det ruggiga vädret.
Barnen lekte loss och så passade vi på att äta ute med innan de skulle sova.

Kärlek! /J

  • Familj
  • 938 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram