Helgen i Norge

Gokväll på er. <3 Helgen spenderades i Norge som jag skrivit om i tidigare inlägg. Nedan tänkte jag bjuda på en liten bildbomb från resan så kan ni se lite vad vi gjorde med!

Kusinerna myste i soffan lite första dagen vi kom innan de lekte kurragömma. D tyckte det var jättekul att räkna och att gömma sig. Idag har jag och han lekt det hemma med.

Utsikten från huset.

I detta huset bodde vi.

Min glada bebis som var välklädd inför lek utomhus. Fast hon fick ligga i vagnen för det blåste SÅ mycket.

Efter ett försök till att vara ute i snön andra dagen vi kom dit gav vi upp, det blåste alldeles för mycket och ingen av barnen tyckte det var speciellt roligt. D som älskar att vara ute var inte alls så glad och fick smått panik över blåsten.

Efter killarna vilat gav jag mig ut med D en kort stund utanför huset. Det blåste inte alls lika mycket utan det snöade bara för fullt. Han tyckte det var kul att få åka pulka.

Farfar och D. <3

På lördagen efter vår frukost begav vi oss ut i backen igen men då var det riktigt skönt att vara ute. D åkte snowracer och traskade omkring i snön och var så glad!

Vi tog bilarna för att åka hem och käka lite mat innan vi skulle bege oss till ett vattenpalats med barnen. Men barnen somnade i bilen så vi passade på att utforska närområden och det var så FINT runtomkring.

Vi två, min älskade, jag vill upptäcka allt med dig och våra barn. <3

E fick bada benen.

Barnen lekte i badhuset och Esmeralda låg i sitt babynest och lekte. D åkte en rutschkana tillsammans med José och sen mig. Han tyckte det var jätte kul och ville inte sluta åka, vår våghalsade unge! Det fanns så att man kunde bada utomhus och det gjorde vi med innan vi gick till en spaavdelning. Det var jättefint och mysigt där men jag glömde att ta kort där.

Kärlek/ J

  • 1 543 visningar

Gillar

Kommentarer

majators
majators,
Åh vad mysigt med snö!!
nouw.com/majators
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Jaa så mysigt! Nu vill jag att snön ska komma till Gbg med 😍
nouw.com/josefinemoberg
ebergengren
ebergengren,
Nu saknar jag snön!
nouw.com/ebergengren
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Jag med 🙈😍
nouw.com/josefinemoberg

Instagram

Instagram

Instagram