Gravid under sommaren & Hur vet man?

Nu när sommaren är här och jag ser alla fina gravidmagar kan jag inget annat än att längta till nästa gång. Jag hoppas verkligen att vi ska få uppleva det flera gånger.

Jag förstår knapp hur jag kunde ha det tempot jag hade som höggravid. Jag hittade på saker hela tiden med Dominic och då var han i en sådan härlig ålder när han sprang efter ALLT. Han upptäckte verkligen världen. Jag tror dock inte att min kropp kommer att svara lika bra om jag blir gravid igen. Men jag hoppas verkligen på det bästa! Och sen till det andra jag funderat på är hur vet man när man är klar? Jag känner just nu att jag vill ha minst 10 barn till om det hade gått vägen. Nej kanske inte så många men iallafall många fler om ni förstår. Jag tror och hoppas att man kommer känna sig klar någon gång för nu känns vi inte klara på långa vägar. Har ni känt er klara eller hur känner ni? Självklart spelar massor av andra saker in som boende, ekonomi osv. Hur många barn vill ni ha?

Kärlek /J

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Jag hade velat ha tre barn men är glad om vi kan få ett till i alla fall. Det var inte självklart att vi skulle få vår lilla kille så är mer än nöjd om vi bara för honom ❤️
nouw.com/deniseeelarsson

Instagram

Instagram

Instagram