Gör vi inget på dagarna

Hej alla fina! En vecka har redan svept förbi och såhär fort har nog aldrig dagarna gått. Det måste nog beror på det fina vädret, barnens nya tänder som är på G som gjort att de varit lite extra krävande stundvis och allt fix. Trots att det varit stundvis så gjorde D en eftermiddag på 3h till ett enda stort moln. Vet knappt vad som var in eller ut de timmarna och han var väldigt ilsk. Ni minns kanske att jag sagt att vi använder ett halsband mot tandont men detta är helt försvunnet. Jag hittar det inte någon stans men får fortsätta leta.

Iallafall till rubriken... Fick jag frågan gör vi ingenting om dagarna? Är det därför du inte lägger upp något på din Instgram story. Ibland kan jag bli trött på folk, jag uppdaterar bloggen och instagram men det är en SÅ liten del av mitt liv. Jag delar väldigt sällan med mig utav när jag umgås med folk privat osv men när jag känner att det passar gör jag det. Men vi har haft fullt upp och jag har inte tänkt på att posta men vi har gjort saker varje dag så som livet ser ut med småbarn. Ingen "lugn" stund, haha.

Massor av bilder från veckan nedanför!

Min älskade E som så sällan klagar. Men när nya tänder är påväg vill hon somna nära. Detta händer aldrig så gissa om jag njöt!?
I början på veckan lekte vi ute med barnen. Det var dock så varmt så vi höll på att svettas ihjäl. Från att blåsa blev det helt vindstilla och typ 30 grader.
E älskar att gunga och ville att jag skulle se.
Pappas tjej.
Killen som kan leva utomhus! Det känns som att vi bor ute numera, haha.
Dagen efter åkte vi ut till stranden för att bada. Varje gång vi åker till detta ställe leker D en lek att han letar efter Pippi, lilla gubben och herr Nilsson. Jag och José tycker han är så jäkla söt när han ropar på ”HE NILSSON” med händerna vid sidan av munnen. Älskade, kloka unge.
Efter bad och lunch var det dags för barnen att sova.
Efter att D varit ilskt som ett bi för han hade ont i munnen som han klagade på hela tiden gick vi ut. Jag lagade pannkakor och middag som vi kunde ha i några dagar.

Vi köpte glass som han för första gången i sitt liv åt upp! Han har smakat på glass några få gånger innan men aldrig tyckt om det riktigt utan det har varit en två tuggor som han velat ha sen har det varit nog.

E sov i vagnen och jag drack de godaste bubbelvattet undertiden D lekte loss. Kommer ni ihåg att jag hade cravings på detta och loka crush ananas under graviditeten?
Världens mest vackraste D.
En heldag med kusinerna och min stora syster vid havet.

Sommarvärmen är helt magisk! Sa till syrran att knäppa ett kort för att det nästan såg ut som utomlands och efter det gick hon på en kort promenad så barnen somnade.

Krabbrace och D förstod inte riktigt varför vi skulle hälla ut de efter att ha kämpat med att fånga de.

En nyvaken E som sov i flera timmar. Handen är i munnen nästan hela tiden nu när de nya tänderna är på G. Undra när det ska kom tro?

Kärlek! /J
  • Familj
  • 1 011 visningar

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Fantastiska bilder🌸🌸
nouw.com/faronsson

Instagram

Instagram

Instagram