Frågor och svar!

Vad gör du just nu?
Sitter och blir lite arg på mig själv som varit så nedvärderande mot vårat hem. Det är högt i tak, ljust, stora fönster och jätte fräscht. Precis så som jag vill ha det i vårt framtida boende förutom annat golv typ. Men eftersom vi letat efter större har jag försökt hitta fel med det mesta i hemmet. Vi båda har lagt ner tankarna om att inreda klart i hemmet eftersom vi bara velat flytta. Usch för att ha varit så otacksamma känner jag nu!

Vad skrämmer dig?
Döden skrämmer mig. Det är inte så att jag tänker på det ofta men då och då kommer det upp och då blir jag skrämd. Livet är skört och allt kan vända så snabbt! Sen att det är så oroligt runt om i världen och lika så börjar bli i Sverige.

Vad peppar dig?
När jag omringar mig av människor som jag älskar. De ger mig positiv energi och som tror på mig! Bra musik och ett träningspass är något som gör att jag får energi snabbt! Jag tror att jag får börja ta tag i min träning snart alltså.

Vad vill du ha för huvudsyssla om fem år?
Något jobb som man kan variera med hemmajobb. Jag älskar det jag håller på med nu, mina sociala medier så något i den stilen hade varit en dröm!

Vad får dig att gråta?
När jag tänker på barn som är utsatta i andra länder.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?
Att jag är tacksam över min fina familj, om jag har något viktigt under morgondagen som inte får glömmas och mmm... imorgon blir det en stor kopp kaffe innan dagen startar på riktigt.

Vad läser du just nu?
Inte så mycket men några bloggar och sen har jag faktiskt börja lyssna på några poddar.

Vad är skönt?
När man är nyduschad, bytt om till sköna kläder, lägger sig i Js armar i soffan och bara är.

Vad gör du när du är arg?
Försöker få ur mig varför jag är arg genom att säga det eller höja rösten. Nuförtiden försöker jag hålla mig lugn när jag blir arg och lyckas bra jämfört med när jag var yngre.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?
Att börja kvällen med en middag hemma hos någon med bra sällskap eller på en resturang. Sen att ta drinkar på ett lugnare ställe innan man avslutar kvällen med dans. Fast sålänge du umgås med människor du tycker om blir de ganska lätt lyckat. Sen föredrar jag hemmakvällar alla dagar i veckan men detta är mina "ingredienser" för att få en bra kväll.

Vad är det gulligaste som finns?
Mina barn! Men de var väl inte så otippat?

Vad såg du senast på en scen?
En Dj som spelade ute på klubben.

Vad vill du rekommendera?
Att strunta i alla måsten och bara vara med familjen! Tillbringa tid med de du älskar, ät gott och ta tiden som den kommer. För vad är viktigare än att spendera tid med de man älskar?

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,
Så fin bild <3
nouw.com/evelinakull

Instagram

Instagram

Instagram