Första gången vi lämnade båda barnen!

Gokväll alla fina! Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering sen i fredags men vi har varit så trötta men glada under helgen. Under lördagen väckte vi José efter sitt nattjobb för att åka hem till hans familj. Väl där lämnade vi av barnen hos hans syster som skulle passa båda barnen. Vi skulle fira Js kompis i Göteborg som fyllt år och passade på att gratta hans kusin som tagit examen innan vi begav oss igen.

I Gbg möttes vi upp på en boule-bar och vidare på lite andra ute ställen innan vi gick hem på kvällen (morgonen, haha). Jag hade en super trevlig kväll och fick lära känna nya människor vilket alltid är trevligt! Dagen efter sov vi ut och åkte till barnen. Vi båda kände oss så trygga med att Js syster hade barnen och allt hade gått bra vilket var det viktigaste! Så detta blev första gången de sov borta sen E föddes. Jag var lite orolig att E skulle vilja amma men det hade funkat med välling som vi övat med!

Vi var/är så glada att vi kunde komma iväg tillsammans på lite festligheter på tu man hand. Nästa gång vi blir banfria ska vi hitta på något mysigt så man slipper vara helt slutkörd dagen efter dock, haha.

Hemma hos Js kusiner. Trots att det var nästan tio månader sen jag var gravid vet jag knappt vart jag ska hålla händerna förutom på magen, haha!

Hade ingen aning att det fanns en boule-bar i Gbg men kul var det.

​Denna bilden postade jag på min Instagram story och på bara FEM minuter hade nästan 100st avföljt mig. Jag tog då bort bilden för kände men herregud vad har jag gjort för fel och det ångrar jag! Jag gjorde inget fel och förstår inte i efterhand varför jag ens ifrågasatte det! Det är lite sjukt måste jag säga för jag vet andra som varit/är med om samma så fort man är från barnen. Men jag är inte bara mamma utan Josefine också. Och jag vill att mina följare ska följa mig för att de inspireras av mig, det ska kännas genuint!

Det var en pina att inte kunna amma. Under kvällen hade jag amningsinlägg som tur var för annars hade kläderna varit helt fläckiga av mjölk. Då och då under kvällen fick jag gå in på toaletten och lätta på trycket. Direkt när vi kom hem fick jag ställa mig och pumpa med, mammalivet är ibland riktigt glammigt, haha. Likaså lite i bilen påväg dit för jag höll på att "avlida" av trycket.

Jag blev så lycklig när vi träffade barnen! Dominic reagerade knappt men sen kramade han och pussade oss. Esmeralda sov när vi kom men när hon vaknat och sett mig blev hon jätte mammig och ville till mig. Herregud så mycket man kan sakna de små de gör mig SÅ hel. Ibland tänker jag att är det verkligen någon annan som saknar sina barn när de sover eller när man lämnar bort de osv som jag gör. Men sen intalar jag mig att ja de flesta gör nog det. <3

  • Allmänt
  • 856 visningar

Gillar

Kommentarer

juliaaronsson
juliaaronsson,
Så härligt med lite vuxentid! 😃 borde man unna sig lite oftare! 💕
nouw.com/juliaaronsson
Hannativeskog
Hannativeskog,
skönt att få komma iväg, jag tycker man aldrig gör de för man tycker de blir så överdrivet jobbigt att lämna, men vi ska lämna nu när vi ska på konsert snart!🙈❤️
nouw.com/hannativeskog

Instagram

Instagram

Instagram