Esmeraldas utveckling 10månader

Hej på er alla fina! Vad hände med tiden!? Ja lite så känner jag... man vill ha de små föralltid men likaså älskar jag att se barnen utvecklas. En blandning som jag inte blir klok på!

Så jag tänkte skriva ihop lite vad vår lilla tjej kan nu! Och för er som undrat angående vikt/längd vet jag inte eftersom vi inte varit hos BVC. Men jag ska dit imorgon så kan självklart uppdatera er i efterhand. Jag skrev även en liknande uppdatering om Dominic vid 11månader (jag hade en lång bloggpaus så uppdaterade aldrig 10mån här på bloggen.) Läs den HÄR.

- Visar vad hon vill! Pekar på vad hon vill ha eller gör sig förstådd med ljud. Vill hon sova pekar hon mot sängen tex. Vår smarta duktiga tjej.

- Pussar oss när vi säger Beso (Puss).

- Äter som en häst och vill helst äta själv. Är duktig med skeden!

- Sover hela nätterna men brukar ibland amma innan vi lägger oss och nästa gång på morgonen för att sen somna om.

- Säger hej, dä (där), mamma, pappa, tack och namnam (när hon vill h mat).

- Älskar att gå med gåvagnen och kring möbler. Hon står själv korta stunder.

- Hon är så duktig på att härma efter!

- Vet vart lampan är när man frågar efter den, hon vet hur bilar, helikoptern låter och gör ljuden! Använder sin låtsastelefon och sätter mot örat för att prata! Hon är SÅ duktig verkligen!

- Vinkar hej och hejdå.

Hon utvecklas så mycket varje dag och Dominic lär henne så mycket. Det är verkligen det finaste som finns att se deras kärlek.

  • 429 visningar

Gillar

Kommentarer

mandy,
hon är ju bara föööör söt!!! =)
www.betterwords.blogg.se

Instagram

Instagram

Instagram