Esmeralda 13 månader

Jag har skrivit ihop endel saker från Esmeraldas utveckling som ni kan läsa nedan. Denna tjej alltså! så underbar, busig och GLAD! Livets tjej om ni frågor oss. Man blir dalgigen charmad utav henne och har svårt att säga från vissa gånger men det behövs för hon är bestämd. Hon vet precis hur hon ska göra plus att hon är så liten i sig så sötheten går inte att förklara riktigt, haha.

- Hon pratar endel och förstår nästan allt vi säger. Ord namnam, pappa, mamma, dom för dominic, där, ai ta(tittut), hej, tack, boll, bampa (lampa), tata (för farfar) sen är det inget mer jag kommer på såhär direkt haha, mer hennes egna ord hon har för saker. Ser hon en hund skäller hon och en katt jamar hon tex. Så himla duktig!!

- Gå upp och ner från soffa/ säng. Klättrar högt som lågt, haha.

- Stappla klossar, måla och är väldigt pillig utav sig det poängterar BVC varje gång.

- Drar av mössan, strumpor, skorna och ibland lyckas hon att sätta på sig med.

- Kan ta några få steg och det gjorde hon för 2 månader sen, men är för feg för att försöka nu så hon håller sig på golvet krypandes mest eller gående längs möbler. Vi skyndar inte henne utan det får komma när det kommer.

- Står upp stabilt.

- Peka på det hon vill ha och visar, klappar händerna, vika hej och hejdå vi möten/ farval. Varje gång man fråga hur farfar är tar hon upp pekingret och snurrar mot tinnigen, haha.

- När man ber henne att hämta något speciellt som snutte, nappen eller nallen gör hon det.

- När vi ska göra något frågar vi henne vill du gör detta.. så svara hon antingen ja eller nej och nickar eller skakar huvudet åt sidorna. Detta har hon gjort väldigt tidigt men det är så skönt för oss att hon gör på detta sätt när ordspråket inte är så jätte stort ännu.

- Stor i maten och inte kräsen. Ammar och äter välling ibland. Jag har börjat få endel frågor om vi ammar och när vi ska

- Älskar att stå på händer eller när vi "slänger" runt henne. En liten cirkus tjej.

- Domi är hennes ljus i livet! Herregud så de älskar varandra! Varje gång hon ser ett djur blir hon galen. Hon älskar katter och hundar med, haha.

Hennes tröja hittar ni: HÄR leggins HÄR. (Adlinks)

Min fina tjej med ett hjärta utav guld! Hennes ögon ser lite blåa ut på denna bild men de är bruna. <3

  • 863 visningar

Gillar

Kommentarer

jrtanna
jrtanna,
Fina tjejen ♥️♥️
nouw.com/jrtanna
ZaraAlicia
ZaraAlicia,
Men Ååh så söt😍
nouw.com/zaraalicia
Victoriafredriksson

Instagram

Instagram

Instagram