En följare, 25års firande & en dålig mamma

I fredags hade vi en sån där riktigt toppen dag trots att jag kände mig lite smått stressad! Efter frukosten gick vi till stan för att fixa några ärenden och medan pappa J skulle klippa sig gick jag vidare med barnen för att leka på en lekplats. Barnen fick leka av sig lite och innan de skulle vila i vagnen åt vi och fikade. Precis när jag ska sätta mig ner tar jag ett snabbt kort på Dominic som sitter ner med sina bilar. Då kommer det en kvinna fram och säger att hon läser bloggen flitigt och frågar i samma veva om hon ska ta ett kort på oss. Jag får bara ur mig Åh men tack, ja visst! Jag blev lite ställd att hon följer oss så det kom inte ur så mycket mer från mig. Men det var SÅ himla kul att hon kände igen mig.

Efter en heldag ute begav vi oss hem för att pappa J skulle vara ensam med barnen medan jag drog iväg på tjejkväll för att fira min kompis. Jag hade en super mysig och kul kväll med tjejerna. Men kvällen avslutade vi hos mig. Kvällen var inte direkt planerad utan vi tog den som den kom och väl ute på krogen skrev José att E vaknat och inte ville somna om utan visade tydligt att hon ville ha mat. Så då gick vi till mig istället och snackade om allt mellan himmel och jord. När det började ljusna utomhus avrundade vi kvällen. Så överskott på sömn under helgen kan man knappast säga att jag fått!

Jag måste med erkänna att jag kände mig som en dålig mamma som lämnade E utan att veta att hon helt tar vällingen. Men peppade mig själv med orden, hon vaknar aldrig på kvällarna ändå så detta ska nog gå fint! (Eftersom hon nästan aldrig brukar göra det annars.) Men nja hon måste känt det på sig att mamma inte var hemma i lägenheten. Så det är riktigt tur att vi bor i så centralt.

Kärlek! /J

  • Allmänt
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

emmaks
emmaks,
Wow! Fin blogg du har 😍 kika gärna in hos mig, är 20år, väntar mitt första barn och bloggar om min graviditet! ❤️
nouw.com/emmaks

Instagram

Instagram

Instagram