Det värsta just nu...

Hej på er! Jag tänkte ta upp en sak som för mig är riktigt jobbigt efter bilolyckan. Jag slog i huvudet rätt hårt och sen dess har jag haft konstant värk och ett tryck i huvudet. Jag förstår att det tar tid att bli bra men jag kan inte sitta och titta på en skärm utan att huvudet börjar bulta efter ett tag. Så det blir korta stunder för mig eftersom jag har endel jobb som jag försöker bocka av. Men jag försöker inte sätta någon press på mig eftersom jag vet att det tar sin tid att bli bra. Men igår kom vi fram till att jag rynkat min panna sen smällen. Jag väntar fortfarande på att min vårdcentral ska ringa med en tid för ett besök. Jag är så spänd i hela huvudet och förstår med att de hör ihop när man har ont i rygg/ nacken. Men nu har det släppt i nacken och huvudvärken blir inte de minsta bättre.

På kvällarna när vi går och lägger oss för att sova är jag trött men kan INTE somna. Jag ligger och vrider och vänder i timmar. Såhär har det varit sen krocken. Ibland somnar jag direkt men vaknar närmare morgon med huvudvärk från hell.

Idag började José att jobba efter lite mer än 2veckor hemma så det känns extra viktigt för mig nu att få en tid och få det undersökt. Det har inte varit några problem för mig idag hemma med barnen men mot kvällen slår det till och jag kämpar mig igenom kvällen med huvudvärk.

Jag vet inte vart jag ville komma med ett inlägg men känns skönt att skriva av sig. Kanske är det någon annan som varit med om samma eller som har något tips till jag får tid för en kontroll.

kärlek till er! /J

  • 1 028 visningar

Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Usch så hemskt jobbigt! Hoppas det blir bättre framöver. Inga bra råd, men hoppas det ska bli bättre.
nouw.com/lycklig
Anna
,
Hej, vad tråkigt att du har fått så ont! Vet inte om du gillar sånt, men har själv nackskada och för mig är det enda som hjälper akupunktur, ibland 1 gång då och då, ibland några gånger i månaden! Finns fantastisk i GBG, Lei Wang 031-251110. Hon är den enda jag litar på när det kommer till behandling.
Lycka till!
/ Anna

Instagram

Instagram

Instagram