Det blev en...pojke? flicka?

Gokväll på er alla fina! För några veckor sedan var vi bjudna till våra kompisars gender-party där de skulle avslöja könet på bebis i magen. Innan vi åkt dit i veckan hade jag pratat endel med barnen om att vi ska dit för att fira bebis i magen och det hade fastnat hos Dominic. Han har pratat om detta så mycket och varit väldigt exalterad. Han pratar likaså väldigt mycket om det nu efter att vi varit hos de. Så "liten" som han är men så förstående och har så mycket tankar.

Iallafall innan vi skulle dit sa Dominic att han var hungrig trots att vi nyligen ätit, haha. Han är inne i en period där han äter väldigt mycket och det är på något sätt skönt när man ser att han äter mycket. Jag känner mig iallafall "lugnare" då. Så vi stannade till och köpte med oss lite hamburgare till hela familjen.

När vi väl kom fram var det fullt hus, super fint dekorerat och massor av bakelser. Vi fick alla gissa kön och tycka till om namn innan det var dags för Charlotte och Benjamin att smälla ballongen. Jag gissade att det var en flicka och det visade sig att det var en... flicka efter att ballongen smälts och de rosa silkespappret täckte golvet.

Det var även flera barn där så de lekte och Dominic tycker det är så roligt när man är i större grupper med folk så han började spexa till sig rejält precis som i vanlig ordning. Esmeralda brukar likaså älska det men tyckte det var sådär roligt men var lite kinkig och ville vara i min famn till och från.

Nedan kommer en liten bildbomb från partyt.

Jag väckte José som jobbat natten innan vi skulle åka och så hittade vi barnen såhär eller Esmeralda låg med sitt huvud på Dominics axel! Det finns inget finare än kärleken de har emellan.

En selfie i väntan på en kompis vi hämtade upp som också skulle dit. Mina fransar som jag fått så mycket frågor om och som jag själv tycker är HELT magiska hittar ni: HÄR (adlink).

Så mycket gott och ni kan nog gissa vad jag var mest intresserad utav, haha.

Herregud så spänd jag var inför att få reda på könet!!!

De fick så mycket fint utav de som kom!

Jag tror inte ni kan förstå hur glada vi är för deras skull! Vi har längtat så efter detta och nu är det deras tur. De väntar sig de bästa och vi vet att de kommer ta föräldralivet med storm! <3

Glad mami och en trött tjej.

Lik pappa på utsidan men mig på insidan, en glad men bestämd tjej! E brukar sova en stund den tiden vi var iväg men det ville hon inte.

  • Familj
  • 2 675 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram