Det är jobbigt att vara kvinna...

Gokväll! Jag hoppas att ni haft en magisk helg och verkligen fått njuta av det underbara vädret! Vi har till mestadels spenderat våra dagar utomhus, varit med en kompis men annars bara tagit det lugn och inte haft några speciella måsten. Det har bara varit massor med tid med barnen för min del, ingen uppdatering här och lite på Instagram. Jag hade några dåliga dagar i början av förra veckan när jag hade min mens och herregud så jag avskydde det. Jag brukar inte få så annars men kände mig ungefär som en gravid kvinna med hormonerna utanpå kroppen. Jag vill inte säga att jag var för jävlig men arg, nära till gråt och bara kände tusen saker under varje vaken sekund. Jag höll det inom mig mestadels och det var nog det som var tuffast! Fruktansvärt jobbigt enligt mig och för er som får det såhär runt varje mens så vill jag bara säga att ni är grymma. Det är inte lite en kvinna får gå igenom med alla dessa hormoner som ska vara i ens kropp. Jag brukar annars vara duktig på att ventilera men jag visste inte vad som pågick och ville mest bara "fly".

Iallafall så har jag samlat krafter med flera fina dagar i veckan och helgen som var med familj, nära och kära men även själv för det har jag behövt för att få jobba och bara vara.

Nedan kommer lite bilder från helgen och så får ni en liten smygtitt på lite bilder som vi tog. Ska redigera de för er så ska jag visa upp hur magiska de blev! Jag älskar verkligen hösten nu solen är framme, löven är sådär fina och man kan vara ute hur länge som helst.

Kärlek! /J

Barnen tyckte det var så roligt när vi skulle samla löv och när de ”regnade” ner från paraplyet som vi sa!
Far och son. Vi var i en park som ligger vid en kyrkogård. Dominic cyklade och vi gick. Det är så fint att vara där nu och fullt med folk som promenerar, tar kort och sitter ute på gräsmattorna.
På eftermiddag när barnen vaknat fick vi besök av en vän. Han har en son som är jämngammal med Dominic och de lekte verkligen loss! Esmeralda är väldigt förtjust i hans äldsta dotter.
Busungarna som lekte så bra!
Vi avslutade med lite mys innan sängen kallade.
Under lördagen mötte vi upp en vän, kastade boll med hennes hund, lekte vid en lekplats och fixade hos mig med kladdkaka och annat gott! Alltid lika mysigt att träffas!
Mammas tjej som börjar våga gå själv mer och mer.
Några steg själv och resten med mig.
På söndagen hade vi en utedag igen. Dominic ville tillbaka till lekplatsen vi lekte på unde lördagen så då fick det bli så med en liten promenad innan.
Dessa två som har så kul tillsammans. Leker och busar, Esmeralda var helt galen och helt orädd. Klättrade upp och åkte själv gång efter gång.
  • 5 364 visningar

Gillar

Kommentarer

nordqvistmoa
nordqvistmoa,
Dumma hormoner, skönt med några UppladdninGsdagar ❤️
nouw.com/nordqvistmoa
jrtanna
jrtanna,
Skönt att du börjar må bättre! ♥️ Nu när min menstruation kom tillbaka efter 2:a graviditeten kände jag mig ärligt som en utomjording! 😭
nouw.com/jrtanna
Christine
,
Hej! Måste först hylla dig, jag "känner" bara dig via bloggen men du verkar vara en sådan fantastisk mamma ❤
Jag har en dotter på snart 11 månader, i måndags ficka jag veta att vi väntar en till liten bebis i sommar. Om allt går som det ska kommer det skilja 19 månader på dem. Min fråga är vad är det bästa och sämsta med att ha barn så tätt? Har det varit jobbigt? Jag är jätte rädd för att dottern kommer komma i andra hand. Min sambo jobbar väldigt mycket så kommer vara själv med båda barnen väldigt ofta. Kommer man klara av det eller har vi tagit oss vatten över huvudet?
Mariaolsson
Mariaolsson,
Gud vilken härlig blogg, och din energi du ger!!😍💗💗
nouw.com/mariaolsson
idaelisabeth
idaelisabeth,
mysigt det ser ut!
nouw.com/idaelisabeth

Instagram

Instagram

Instagram