Den mest otrevliga mannen

Under lördagen hade jag fixat med en stor matsäck till oss för att vara vid havet hela dagen. José hade jobbat natten så jag hämtade upp min lillasyster och hennes kille påväg till badet. Vi hade en supermysig dag och barnen lekte massor. Jag är så tacksam att vi har så fina människor runt omkring oss och att barnen är så älskade!

Mot eftermiddagen åkte vi för att handla middag som vi åt hemma hos min mamma och då hade José med kommit dit. På kvällen åt vi gott, drack vin och spelade spel.

Såhär kan det se ut när man ska iväg med barnen. Packning, mat, en i vagnen och den andra i babyskyddet på golvet. Det gäller att planera så går det smidigt.
Syrran tog kort när vi kikar på allt spännande.
Dominic var inte sugen på att bada, haha. Jag förstår honom det var iskallt!
När barnen sov gick jag och syrran för att köpa glass. Påvägen tillbaka gick vi förbi toaletterna för att fylla på vatten. Och väl där började vi små tjafsa med en äldre man. Det var den mest otrevliga mannen jag mött på, som blev fly förbannad för att vi skulle fylla på våra flaskor och gått före honom vilket vi inte gjort. Ibland undrar man egentligen hur folk mår. Aja, som tur var lyckades inte det att förstöra våran dag.
Min vackra syster!
Kvällens goda middag som vi åt medan barnen sov för natten.
  • 1 823 visningar

Gillar

Kommentarer

patzywennerholm
patzywennerholm,
så lika ni två 💕
nouw.com/patzywennerholm
NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Vilken härlig lördag, tur att gubben inte förstörde utflykten helt utan ni kunde släppa det.😀
nouw.com/närlivetvänderblad

Instagram

Instagram

Instagram