bvc med Dominic & blöjfri?

Hej! Efter som jag fick endel frågor om hur det gick när vi var iväg på bvc för Dominic förra månaden skrev jag ett inlägg om det. Vi provade att lägga D tidigare på sin dagsvila eftersom hans BVCs besök var så dumt lagt precis i vilan. Det gick bra men vi fick väcka barnen, lägga de i vagnen och gå iväg till vår tid.

Vi gjorde de vanliga testerna som man gör vid 2,5år. Barnmorskan poängterade flera gånger att han utvecklats SÅ mycket! Han fick mycket beröm på de olika "testerna" som han gjorde och växer bra i sin kurva. Hon frågade endel frågar till honom och sen oss. Sen kom hon in på att han varit SÅ duktig som blev blöjfri i en så tidig ålder vilket inte alls är vanligt. Vi kände också att men jisses så duktig han varit och även vi som "kämpade" på. Jag var höggravid men vi gav oss inte då vi märkte hur duktig han var med pottan/toan. Sen har det kommit endel frågor om HUR vi gjorde honom blöjfri så vill ni läsa om det, läs hela inlägget: HÄR.

Dominic hade så brottom efter besöket för att leka i deras lekrum. Efter besöket tog vi en omväg hem för att D skulle få en längre cykeltur och precis innan vi kom hem hämtade vi hem lite saker inför ett samarbete som jag visade upp i ett inlägg på våra nya tavlor. Eller hur blev det bra? Vi vill ha endel andra tavlor därifrån till barnens rum i huset med.

Han vägde: 13kg och var 93cm lång. Nästa besök är inte förens om 4år om jag minns rätt så det bli ett långt hopp tills nästa gång och då har vi säkerligen flyttat och även bytt BVC vilket känns lite tråkigt då vi hade fått sån bra kontakt. Så detta var nog den sista "uppdateringen" om min stora kille eftersom jag kommer att och har börjat skriva mindre och mindre om honom ju äldre han blivit.

Hoppas att er helg varit magisk och att ni fått njuta utav det underbara höstvädret! Jag har längtat tillbaka till sommaren så mycket eftersom de regnat så mycket men nu börjar hösten kännas så mysig med alla de fina färger som kommer!

Kärlek! /J

Min lilla tjej som slumrade till på mig och fick mysa kvar innan jag lade ner henna. Det är inte allt för ofta det händer så man får passa på när tillfällena kommer!

Barnen lekte efter Ds kontroll och efter frågorna!

Vi köpte med oss sushi och hela familjen älskar att äta det.

  • Dominic
  • 1 251 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram