Bvc för Esmeralda och ingen bra känsla

Gokväll på er! Efter dagens BVC besök känns det inget vidare alls. Vår lilla tjej som alltid brukar vara så glad var inte lika glad idag. Hon blev ledsen när läkaren skulle göra lite kontroller på höfterna och öronen. Hon var så trött och ville bara sova mammas lilla älskling. Sen var det dags för vaccinet i vardera ben och då fick läkaren och barnmorskan hjälpas åt att ta sprutorna men E blev helt hysterisk. Usch, jag gillar inte att vara med när de tar sprutorna på barnen men eftersom José jobbade idag gick jag själv. Jag känner mig dock lugn nu när barnen får sprutor så det känns skönt!

Iallafall till det som inte alls känns bra... Hennes viktkurva såg usel ut enligt läkaren. Vi pratade endel om hennes intag vilket inte är några som helst problem med och att vi börjat tillsätta ännu mer fett i henne mat. Men trots det har hon knappt växt något på längden, hon var 71cm lång och vägde strax under 8,5kg. Vikten enligt kurvan var väl helt okej men att längden nästintill står still var inte bra sa de. Så nu måste vi invänta besöket hos barnmedicin för att göra mer tester och kolla ifall det kan vara fler allergier eller att hennes uttag går alldeles för fort.

Jag tyckte bara att det var jobbigt nog att få reda på hennes mjölkprotein allergi såpass sent som vi gjorde och så fort vi slutade med alla mjölkprodukter så har längden/ vikten dalat. De första månaderna gick hon upp oroligt fort och mycket men sen tog allt stopp. Nä fy man känner sig så maktlös och jag hoppas innerligt att det inte är något farligt. Ja menar hon är ju den gladaste tjejen jag mött. Sån energi och så glad hela tiden(okej nästan, haha)!

Ni som har barn med mp allergi hur har ni upplevt det med era barn? Har de växt bra eller stoppat lite? Ja.. det hade varit intressant om fler med barn som har samma allergi ville dela med sig.

Kärlek! /J

Mina hjärtan lekte loss innan vi skulle luncha.

Vi åt sushi och jag beställde två 11-bitars. Dominic åt upp all sin mat och jag delade med E.

​Mammas sessa som var så trött och somna sekunden efter denna bild togs och Dominic flörtade med några elever som stod utanför sin skola. När vi kom hem lyfte jag över E så att hon kunde fortsätta sova och pussade D godnatt. 

  • 1 351 visningar

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Min dotter på 9 månader är likadan. hon har mjölkproteinallergi och stannade av att växa på längden så fort vi slutade med mjölken. Hon är en riktig kortis.. har precis börjat växa in i strl 74, kläder hennes syster hade när hon var 6 månader. Än sålänge har de inte sagt något om att hon varit så kort på kontrollerna då hon växt lite varje gång hittills..
hoppas de växer till sig med tiden våra små tjejer ❤️
Lavendel
Lavendel,
Vi hade samma problem med Lilly. Hon var väldigt liten ända fram till 1,5 år nu i sommar har hon tvärvuxit och hoppat över en hel storlek i kläder 🤷🏼‍♀️ Hon har mjölkprotenallergi, nu vet jag inte vad du använder för ersättningsprodukter men sojaprotein och mjölkprotein är ganska lika och det kan ju va så att hon är känslig mot det också... Vad jag förstod av barnläkaren är det inre helt ovanligt! Hoppas det inte är något annat iaf och att hon börjar växa 😘😘
nouw.com/lavendel

Instagram

Instagram

Instagram