Blandade känslor & något till er!!!

Gokväll på er alla fina! Jag hoppas att er helg varit toppen. Ni kommer att få en liten uppdatering om helgen imorgon. Idag har dagen gått i ett... efter frukosten gick jag ut med barnen, handlade och lekte under tiden José storstädade i hemmet. När jag kom in sov Dominic så jag kunde hjälpa José innan han skulle vidare till jobbet. Barnen har även blivit dåliga från sprutan de fick. Esmeralda har krypt mot mig efter lite lek och sträckt armarna för att få vara i min famn. De har inte varit ledsna utan bara betydligt lugnare än annars och mysigare! Så städ, matlagning och jobb har skett med en bebis på höften mestadels. Föräldralivet har verkligen sina härliga kontraster! <3

Jag har haft SÅ blandade känslor idag... Vi började packa undan lite saker i lägenheten så som mattor osv. Och det tog emot! Ni som läser bloggen vet att vi ska flytta till huset om mindre än två år men innan dess ska vi bo hos Josés föräldrar tills vi hittar något billigare alternativ än våran lägenhet i stan. Vi bor i en dyr lägenhet med stort D. Varje gång någon frågar vad den kostar tappar de hakan, haha. Så det känns inte som det optimala nu när vi vill spara ihop så mycket som möjligt för att få ner månads kostanderna på huset. Vi har dragit på att lägga upp vår lägenhet i andrahandsuthyrning i månader nu. Varken jag eller José har varit redo. Eller det känns så jobbigt att lämna sin trygga punkt, denna lägenhet ligger mig så varmt om hjärtat. Alla minnen vi hunnit skapa. Jag vet att de vi ska göra kommer att unna oss i framtiden men det är så svårt att lämna den där tryggheten. Jag tänker nog för mycket... vi kommer ju bo hos Js föräldrar som renoverat en hel undervåning till oss! Världens bästa svärföräldrar som stöttar oss i allt. Men usch Göteborg ligger mig så varmt om hjärtat. Men vet ni vad vi ska klara av detta som en familj och som José sa idag vi kommer att ha kvar lägenheten! Vi ska hyra ut den i andrahand så stressa inte upp dig för mycket. Jag kanske inte är den enda som ”övertänker” saker, haha.

I samarbete med Derasam har vi fått hem SÅ fina posters och ramar. Med koden "Moberg25" får ni nu 25% rabatt på hela deras sortiment! En grym rabattkod skulle jag säga, så passa på. Jag kan verkligen rekommendera er att kika in hos de om ni vill ha något nytt på väggarna de har ett stort utbud och vi blev lite extra kära i deras fina barntavlor. (Jag vill ha några från deras sortiment till Es framtida rum!)

Kärlek! /J

  • 1 070 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram