Blandade känslor

Hej fina ni! Vilken dag vi hade i fredags. Vädret var verkligen perfekt för att gå runt en heldag i parken. Halva dagen var de väldigt molnigt men ändå varmt och senare mot eftermiddagen kom solen fram. Det passade verkligen så bra för vi gick till vattenparken när solen stack mot eftermiddagen. Hela dagen blev såå lyckad och Dominic var nöjd som bara den! Jag fick se lejonen matas och det var så otroligt häftigt!! Samtidigt som jag tyckte det var häftigt så tyckte jag så synd att de ska behöva bo i fångenskap. Blandade tankar och känslor kring de alltså.. men, men.
Efter en heldag på nöjesparken åkte vi vidare till den familjen Josés föräldrar sover hos. Vi åt mat tillsammans och kollade på när José spelade fotboll. Mot kvällen åkte vi hem där vi bor och vi var så trötta efter en heldag ute. Efter en dusch och lite tjöt med godis så somnade jag som en stock när jag väl intog sängen.

Har sett bilder och hört att det är otroligt fint väder i Sverige! Jag som längtar efter sol och värme så ska den komma när vi reser bort, lite komiskt de där.

Här nedan kommer en bildbomb. Kärlek / J

Vi kollade när tigrarna matades först och sen vidare till lejonen. Mini fick ligga i vagnen och mysa, han somnade strax efter bilden togs.

Mot lejonen.

De fanns verkligen fullt med djur överallt. Här gick vi in och kika på olika ap arter.

Vi åkte två attraktioner och under tiden var mini med de andra som inte åkte.

Dominic var väldigt intresserad av löven.

Vi tog upp UV-tältet när vi kom fram till vattenlandet. Mini fick leka i skuggan innan han doppa sig snabbt i poolen.

Mys på gräset innan mini tog en tupplur.

  • 1 882 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram