Begagnat & Vart köper vi barnens kläder?

När jag ändå är igång och svarar på lite frågor som har kommit in till mig, kan jag lika gärna passa på att skriva vart ifrån vi köper barnens kläder? Vi köper faktiskt VÄLDIGT blandat när det gäller barnens kläder. Men till största delen är kläderna från Zara, de har kläder till ett bra pris. Mini rodini handla vi nästan bara förr men inte alls lika mycket längre. Vi handlar mycket från babyshopen men då är det också väldigt blandat mellan olika märken. HM gillade jag inte alls förut men har fått upp ögonen för deras kläder mer och mer. Så där har vi handlat lite under senaste tiden. Jag höll nästan på att glömma... Newbie har/är en stor favorit här hemma. Vi handlade alltid där till D som liten men inget alls nu utan istället blir det endel till E därifrån.
Vi handlar heller inget begagnat till barnen. Men jag tycker absolut inte att det är några som helst fel på begagnade kläder utan det har inte blivit av att vi gjort det. Vi handlar eller rättare sagt har vi aldrig gjort det till oss själva så det är inget som gått i våra tankar. Däremot har barnen fått mycket kläder från kusinerna som har använts flitigt!

Men frågar ni efter prisvärda kläder skulle jag helt klart säga kolla Zaras kläder.
Godnatt! <3 /J

Gillar

Kommentarer

nordqvistmoa
nordqvistmoa,
ÄLSKAR också zara men av någon anledninh beställer jag aldrig där🙄😅
nouw.com/nordqvistmoa
Inspobyme
Inspobyme,
Så galet söta. Älskar också Zara. Så mycket fint till väldigt bra pris.
nouw.com/inspobyme
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så smart att köpa begagnat! Det kommer nog jag också göra när jag får barn, tycker ändå det är så gulligt med lite "äldre" kläder på barn osv hihi!
nouw.com/celinelundqvists
JHjelm
JHjelm,
så himla söta ❤️
nouw.com/jhjelm
Hannativeskog
Hannativeskog,
jag har aldrig handlat barnkläder på zara men ska nog kika in där 😍
nouw.com/hannativeskog

Instagram

Instagram

Instagram