Barnläkaren

Hej på er alla fina! Jag har varit lite frånvarande på bloggen de senaste dagarna men har inte riktigt fått lugn i kroppen för att skriva. Jag vill inte skriva bara för att liksom, utan att det ska vara från hjärtat och för att det är kul inte ett måste.
I fredags gick vi upp tidigt för att åka till barnläkaren med Esmeralda. Vi pratade med de och fick berätta hur hennes dagar, mat och aktiviteter ser ut. Vi kom fram till att det inte är något fel på hennes intag och idag har vi varit där igen för att göra fler olika blodprover, tester och för att lämna in ett bajstest. Vi har fått så många olika bud ifrån BVC och barnläkaren då den ena säger att jag ska sluta amma medan den andra säger att det inte är någon fara med det alls. Jag tänker att jag skall följa min magkänsla och följa ett av det råden som vi fick att lägga på lite mer fett i hennes mat.

När vi var klara hos barnläkaren i fredags åkte vi förbi stan och kollade på lite skor samt köpte en present till Joses guddotter. Hon fick ett par jättefina Timberlands i rosa med vit sula som ni kan se nedan. Hon verkade jättenöjd och vi planerade även i samma veva vilka skor vi skulle vilja matcha med hela familjen under hösten och vintern.

Sedan åkte vi till Joses syster för att fira Joses guddotter Angelie och blev bjudna på kubansk mat samt fikade med lite tårta och kokosbollar, haha. En riktigt härlig dag där barnen lekte loss och vi bara njöt hos Joses syster. Vi passade även på att ta lite bilder för ett kommande samarbete och vi hade så kul då alla ville hjälpa till att få våra barn så nöjda som möjligt inför bilden. Älskar när personer i ens närhet gärna hjälper till och förstår sig på vad jag jobbar med.

Kärlek till er alla! /J
  • 1 228 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram