Att investera i sig själv...

Gokväll på er!

Jag får ofta frågan hur jag orkar träna, hitta på saker och samtidigt hålla igång kreativiteten. Och jag ska försöka skriva om det. För mig är det så viktigt att investera i mig själv. Då kanske ni tänker aha men hur gör jag det? Jag har tyvärr inte svaret på hur precis du ska göra men JAG vet vad jag mår bra av. Det är att tillbringa tid med familjen, nära & kära, fota, skapa minnen tillsammans, äta gott, skratta, älska, träna och ha ordning och reda runt omkring mig. Ja ni ser ju... listan kan göras lång men något som ALLTID gör mig på bättre humör och som jag får SÅ mycket energi utav är just träning. Med träningen så ser jag som att det är den största investeringen i mig själv. Jag har mina intressen och de saker jag tycker är kul som jag unnar mig till och från. Men träningen har alltid legat mig varmt om hjärtat. Vissa stunder är det tuffare att hitta motivationen för att man kanske haft ett uppehåll, är ny i rollen som mamma osv (ja ni förstår).

Jag såg ett så otroligt viktig citat när vi var ute en dag när träningen låg lite på hyllan. Det var den tiden jag gick ner i vikt utav amningen men nu är det annorlunda vikten är stabil. Citatet löd såhär "Den som aldrig har tid att träna kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid för att vara sjuk". Och jag hoppas att ni blev lika peppade som mig utav citatet.

Så kort och gott om hur mycket träningen verkligen gör för dig. Du tar hand om hjärtat, slipp amningsnacken och axlarna som lätt får en dålig hållning. Jag försöker alltid tänka på hållningen när jag hjälper barnen, ammar eller leker med de på golvet tex. Jag tränar för att förhoppningsvis få ett långt och hälsosamt liv och för att investera i mig. För mig är det viktiga hur jag mår av att träna inte hur kroppen förändras. Jag blir mycket gladare, sover bättre och känner mig betydligt piggare av träning.

Till det sista som jag tänka skriva är SÅ många som skriver och frågar HUR får jag tid? Jag kan säga till er att det är otroligt lätt att säga att man inte har tid, men tid har man. Det räcker med 15min per dag. Du kan träna hemma om du inte vill ta dig iväg, gå ut med vagnen och kör lite benböj/utfallsteg när du försöker få barnet att somna, ta med barnen på gymmet. För alla går eller vill inte det sist nämnde men jag kan lova er. Går det, gör det! Det är SÅ roligt att ha med barnen när man tränar, du involverar de och likaså som mig har det fått upp ögonen för träning. Men ibland kan det vara krävande med men då ser jag till att göra övningar där de också kan vara med. Så summan av inlägget är DU kan om du vill. Men det kräver lite planering och var inte för hård mot dig. Den träningen som blir av är bättre än inget alls.

Kroppen har tagit hand om mig och som min självkänsla höjts efter två täta graviditet. Jag vill ta han om den och det gör mig till en bättre människa som orkar mer.

Nedan kommer matchande träningskläder vi har fått hem i ett samarbete som är helt MAGISKA! Som ni vet så älskar jag att matcha med barnen och blev så glad när Röhnisch hörde av sig om att samarbeta. Ett genuint tips är dessa prisvärda,snygga och funktionella kläder. Dominic är SÅ stolt att han får träna tillsammans med mig och ha matchande kläder! Under tiden vi fotograferade ville han hålla i träningen sa han och att vi skulle härma efter honom.

Deras hemsida hittar ni HÄR och nedan kommer jag att länka till de kläderna vi bär. (Är ni intresserade utav att vinna 500kr att handla hos de så kan ni kolla in min senaste post på Instagram.)

Kärlek /J

Barnen älskar att göra just denna "övning" men vi fick aldrig med det på kort när Esmeralda gjorde det, hon hade väldigt bortom. Men ett handstående fick vi till i några få sekunder, haha.

Barnens tröja HÄR, Finns även i rosa HÄR.

Barnens svart,grå,vita tights HÄR & likadana rosa HÄR.

Vita sportbhn HÄR, Svart HÄR, Rosa HÄR och i blått HÄR. Passformen på bhn älskade jag och att den har ett så bra stöd.

Svart, grå, vita tights HÄR, Finns i rosa HÄR.

Mina rosa tights HÄR. Som finns i grått HÄR och svart HÄR. Dessa byxor är helt magiska och jag tror jag ALDRIG haft ett par skönare träningstights innan (och tro mig jag har väldigt många från de flesta märken hemma, haha)

Gillar

Kommentarer

MorsanEllen
MorsanEllen,
Wow! Tack för detta inlägg, jag blev så motiverad! Att ha 2 småbarn under 2 år gör det tufft men som du säger, det finns alltid tid om man gör tid. Idag ska det bli 15 min träning För denna mamma! ❤Önskar dig och barnen en fantastisk dag! ❤️
nouw.com/morsanellen
josefineelind
josefineelind,
känner sååå igen, energin är helt magisk efter ett pass! igårkväll babblade jag igenom Idol efter träningen, annars ligger jag som en död fisk om kvällarna 😃
nouw.com/josefineelind

Instagram

Instagram

Instagram