Är det flera föräldrar som kan relatera?

- Man hittar leksaker på ”bortglömda” ställen och sina egna prylar har hittat nya ställen att gömma sig på.

- Man hittar gamla fläckar på sina kläder.

- Går runt med leksaker i väskan, våtservetter och ja listan kan göras lång men saker som underlättar med barnen.

- När man kommer på sig vaggandes eller gungandes utan att barnen är med eller i ens famn. Jag glömmer aldrig den dagen jag såg en som stod och vaggade sin kundvagn med mat i. Kunde inte hålla mig från skratt.

- När toalettbesöken blir familjemöte, haha. Någon annan där ute?

- När man ska ta något jätte viktigt samtal och barnen är extra behövande utav en!

- När man hör mamma, pappa, nej, ja större delen av dagarna! Då vet man lite extra, haha.

- När man börjar nynna på låtar barnen gillar ständigt. Jag kommer på mig själv men även José som sjunger "opera" med diverse barnlåtar. Jag vet inte hur mycket vi skrattat åt just detta!

- När man somnar med barnen! José är expert på detta med barnen. För det mesta somnar de utav sig själva men när vi är iväg ligger vi oftast med barnen och José somnar alltid och vaknar upp helt ovetandes om han sovit 30min eller 5h.

- Kärleken till sina barn är så stor att den inte går att sätta ord på. Jag får OFTA frågan hur det känns men det går inte att sätta ord på de. Kärleken är villkorlös och för varje dag som går älskar man lite mer. Det finns inget i världen som slår den kärleken till sina barn.

- Jag brukar vara väldigt noggrann med att göra rent barnen efter mat osv men typiskt nog lyckas man upptäcka fläckar på sina egna kläder och oftast när man är iväg på något mer "viktigt". Vi har också hittat bästa lösningen mot fläckar... våtservetter! De funkar mot ALLT typ!

- När tvättning och undanplockning blivit ett heltidsjobb, haha skämt och sida. Men ni med barn vet nog precis vad jag menar. Tvättmaskinen går dagarna igenom!

Kärlek! /J

  • Familj
  • 670 visningar

Gillar

Kommentarer

oliveja
oliveja,
Haha kan såå relatera😂 speciellt det med att man sitter och gungar utan barn i famnen..🙈
nouw.com/oliveja

Instagram

Instagram

Instagram