15 frågor om mig

1. Beroende av?
Kokosbollar, min systemkamera och ögonbryns pennan. Mina barn är jag med beroende utav om man kan ta med det, haha.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Svart hade jag valt. Har faktiskt tröttnat på det under den senaste tiden men vitt skulle aldrig funka med barn. Hade blivit smutsig så fort man gick utanför dörren.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är pedagogisk.

4. Dina planer inför sommaren?
Umgås med familjen och vänner. Försöka njuta så mycket i nuet som möjligt! Vi kommer hitta på lite roliga aktiviteter under sommaren och tanken är att resa utomlands men vi väntar lite för att se hur Josés jobb kommer att se ut under sommaren. Vi ska ha dop och kalas för Esmeralda som fyller ett år. Det känns helt galet att hon snart fyller ett år. Hon föddes nyligen samtidigt som det känns som hon alltid varit med oss. Den känslan är så konstig.

5. Brukar du skratta för dig själv?
Ja många gånger! När jag kommer att tänka på något minne och får upp en rolig bild i huvudet. Häromdan brast jag ut i skratt när jag fyllde på med välling i kaffebryggaren istället för kaffe.

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Inget jag kommer på så direkt, men det måste nog vara löss när jag tänker efter. Nästan allt rött godis innehåller det.

7. Hur imponerar man på dig?
Jag imponeras av kreativa människor, folk som kör på med sin egna grej utan att tänka på vad andra tycker eller tänker. Det du gör ska göra DIG lycklig ingen annan. Är du dig själv fångar du mitt intresse fort!

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Göteborg helt klart. Trivs verkligen med att bo som vi gör men hade vi inte letat större och velat flytta till hus hade vi nog inte haft tankarna på att flytta.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Jag går först på toaletten med ett eller båda barnen, byter blöja på E, sätter på kaffe och därefter tar jag fram frukosten. Barnen brukar leka vidare efter maten och sen vilar E. Under tiden brukar jag fixa ordning mig och D för att gå ut.

10. Vad längtar du efter?
Varma sommardagar, god mat med trevligt sällskap, tid tillsammans hela familjen och att hitta på mysiga saker med barnen. Jag håller tummarna att vi kan komma iväg på en resa trots att José kanske måste jobba under sommaren.

11. Serier du följer just nu?
Har ingen tid för att se på serier. Det är såpass mycket som händer just nu så det finns inte med i min prioritering just nu.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Väldigt sent tycker jag. Jag är en nattmänniska och trots att vi har barn kommer jag ALDRIG i säng tidigt. Jag har alltid lagt mig relativt sent men det brukar vara mellan 01-03.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Köpa drömhuset eller bygga ett från grunden. Skaffa fler barn, vilket jag verkligen hoppas att vi kan i framtiden. Resa på safariresa med familjen. Att vi ska gifta oss efter flera år som förlovade, haha. Att vi ska köpa våran vita stora familjebil.

14. Vad finns alltid i din handväska?
Systemkamera, läppsyl och mobilen.

15. 3 bloggar du följer?
Jag har inte haft samma tid att läsa bloggar men Margaux Dietz och Vanja Wikströms blogg läser jag nästan varje dag. Sen försöker jag läsa när jag hinner allt från mode, träning eller föräldrabloggar.

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,
men finsste 😍😍
nouw.com/evelinakull
johannapettersson
johannapettersson,
så himla fin du är 😍😍
nouw.com/johannapettersson

Instagram

Instagram

Instagram