Header

Vill du kanske unna dig själv något eget men känner att du inte riktigt har råd? Eller vill du kanske överraska din sambo, mamma, barn?

Då har jag just nu ett TOPPEN erbjudande! ❤

🌸Rabattkod på lyko!🌸

Om du redan är medlem kan man bara ta sin väns email eller liknande :)

Man behöver inte ens komma upp i någon speciell summa, DETTA är alltså gratis.

100 kr att handla för utan att behöva komma upp i någon summa på lyko.se

Tips!
Följ länken nedanför (DETTA ÄR TILL 100% SÄKERT) o få din kod ATT använd i kassan.

HÄR ÄR LÄNKEN 👉🏼 http://referme.to/vkfSEvo

👌🌸

Ändra betalsätt och ta frakten via BREV så blir detta GRATIS för dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hagen ✔️
Hö balar
✔️
Hästfinka
✔️

Imorgon bitti kommer äntligen hästarna till oss.
Då får dom gå här på gården och vi kan ge dom vår kärlek.

Hästen till vänster heter fille och hon är min, hästen till höger är min svärmors och heter Hulda.

Likes

Comments

För några dagar sen skedde ett övergrepp live på socialmedia som jag bevittnade. Jag ingrep och agerade som jag skulle vela att andra gjorde för mig om det var jag på videon. Jag ringde polisen och gjorde en anmälan. Detta har nu spridit sig till hela världen och det är mycket prat om det över socialamedier. Det jag inte trodde då, i den stunden jag anmälde och allt blev offentligt, är att jag skulle få så mycket skit. Att folk går tillbaka i tiden och kollar mitt förflutna, att folk kallar mig monster, missfoster M.M och att människor faktiskt drar upp min mamma roll och att det är synd om mina barn. Jag har ett förflutet. Jag är dömd för misshandel, 2012 och 2014. Under den tiden var mitt liv inte alls enkelt och många av er som följt mig vet om att jag brukade droger då. Jag tog beslut eller jag kan inte ens kalla det beslut, jag gjorde saker då utan att tänka mig efter. Jag insåg inte konsekvenserna av mina handlingar. Men jag tog mina konsekvenser när dom kom, och jag tjänade av mina straff. Jag blev med barn under samma veva och beslutade mig direkt för en förändring och jag klarade av den, jag blev drogfri, och jag blev mamma till världens vackraste lilla prinsessa. Vad jag gjorde på den tiden, gjorde inte jag. Det var en ensam besviken övergiven flickas handlingar. Idag tänker jag annorlunda, även om jag ibland faktiskt känner föratt slå en jävel på käften tillexempel svinen som gjorde detta mot denna fina tjej. Men jag försöker tänka långsiktig. Jag utför inte bara mina handlingar, jag tar inte min ilska och gör något dumt med den. Jag försöker tänka på konsekvenserna som kan hända om jag utför handlingarna som mina ILSKNA impulser ibland säger åt mig att göra. Sen måste jag ge ett exempel att även om jag hade haft en dom på mord 2012 eller 2014 och sätt ett övergrepp 2017 så hade jag ändå anmält den, ÄVEN fast jag inte varit oskyldig hela livet.

Nu får jag PM på Facebook om vilken skit jag är, vilket monster jag är och vilken stor golare jag är som gjorde anmälan eftersom jag inte varit någon ängel, och jag får hot om det. Alltså kan ni tänka er? Jag ANMÄLER ett övergrepp, OCH JAG ÄR SVINET och den som ska få ta hot.

Än så länge (som vi många har sätt) så har polisen gott ut med att dom har för lite information, för lite bevis, vad betyder dethär? Kommer dom bli släppta? Eller inte? Och om dom blir släppta vad händer då? Dom visade upp en pistol i liven, dom visade ett beteende av att kunna skada människor. Tidningar har skrivit ut mitt namn och vart jag bor, jag har familj och barn som jag älskar. Jag är ärligt talat livrädd.

Är det konstigt att våra medmänniskor inte vågar kliva fram när dom ser en misshandel? Är det konstigt att våra medmänniskor inte vågar kliva fram när dom ser ett övergrepp? Är det konstigt att ärliga och goda människor inte finns? Nej det tycker jag inte. Efter all skit jag fått så förstår jag medmänskligheten, och det gör mig upprörd. Det gör mig upprörd över att veta att mina barn (och andras) ska få växa upp i en värld där goda medmänniskor inte finns föratt dom inte vågar, det gör ont att mina barn (och andras) ska få växa upp i en värld där man inte kan lita på att en människa skulle ingripa om något ont skulle hända dom. Eller att se dom växa upp med att man INTE får prata med polisen om något ont händer dom föratt man då blir stämplad som golare. I dagens läge kan jag inte säga till mina barn när dom blir tillräckligt stora att dom ska gå på gator med lysen och mycket folk som mina föräldrar sa till mig. För i det läget kommer folk redan vara vettskrämda. Folk vill inte leva med rädsla, folk vill inte leva under hot, FOLK vill vara trygga och känna att om det händer mig något så finns det folk där. Även om jag är vettskrämd nu, ja ni läste rätt, jag är rädd, FAST jag är dömd för divers saker, så tänker jag inte dra tillbaka mitt vittnesmål. För jag vill visa andra att än så länge så finns hoppet om gott bland mänskligheten, inte många men några som faktiskt vill få svinen ifrån gatan. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att dom här svinen blir dömda, och att dom lider något otroligt just nu och resten av sitt liv.

Kände bara föratt få skriva (läs skrika) ut mina känslor och tankar ett tag.. Även om min hjärna säger åt mig att tagga ner med allt tänkande och chilla en stund för snart går jag väll in i väggen...

Likes

Comments

Nu kommer många av er tänka: nej ni är inte hemlös, ni har tak över huvudet. Och ja, ni har så rätt! Vi har tak över huvudet. MEN vi är inneboende, vi har inte vårat eget place, vårat eget utrymme, våra regler eller våra rutiner. Det tar så hårt på krafterna, så ni anar verkligen inte hur skönt det känns och säga detta: 1/12:e flyttar vi in i huset. Huset min hund å mina barn ska få växa upp i. Huset jag tillsammans med min fina sambo ska skapa minnen och en framtid i. ❤️

Likes

Comments

⚪️⚪️ DELA GÄRNA DETTA INLÄGG SÅ DET NÅR UT TILL FLER!!! ⚪️⚪️

Några av er vet om att jag och en tjej vid namn Julia startade en grupp för 1.5vecka sen som vuxit rätt snabbt ( https://www.facebook.com/groups/325548974503978/ ) Gruppen går ut på att hjälp behövande. Vi lottar varje fredag ut en slant till dem som inte har (dom uppvisar konto utdrag och kvitto) Just nu har vi en insamling som heter "Julfirandet". Den 1/12:e flyttar vi in i huset. Och jag kan inte le på julafton och veta att så många går ute och är ensamma. Vi kommer inte fira med våran familj och har plats över!! Jag har fått sån otroligt fin hjälp av människor när jag varit i nöd & nu vill jag ge något tillbaka! Mitt hjärta gör ont. 🙏🏼 Våran insamling går ut på att så många som möjligt ska få komma till oss och fira jul, och kanske t.om få en liten present var. ❤️ Just nu är det fyra vuxna och två barn som vill komma! Men vi har ju inte råd med allt detta själv. Finns det någon i min gemenskap som vill bidra så swisha valfri summa till 0761412339 och Märk med "julfirande". Varenda krona räknas kom ihåg det, även om det bara är 1kr. Allting kommer självklart att redovisat. För mer info, skriv i PM.

Likes

Comments

Likes

Comments