Ber om ursäkt för dåligt bloggande. Sorry!
Det har hänt en hel del positiva saker på sistone men det är inget jag vill dela med mig av just nu.
Har väl egentligen inte något annat att berätta förutom hur min dag har varit. Först var jag såklart i skolan, sedan åkte jag ner till gymmet och körde ett tabata pass. Jättejobbigt samtidigt som det är skönt att vara tillbaka!
Ligger just nu i sängen och kollar oth. Imorgon väntas en dag i Stockholm med klassen. Vi hörs! Kram på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello, allt bra?
Ber om ursäkt för jag inte skrivit något här men jag har inte haft lust eller orkat. Iallafall, några korta meningar om min vecka: I måndags gjorde jag inget speciellt, var på tuna park och tog det lugnt. I tisdags var jag hos mormor och var på spakväll. I onsdags umgicks jag med mina kusiner och åkte iväg på eftermiddagen och sov borta. Igår var jag på gymmet och kollade serie hela dagen och på kvällen hade jag och mamma myskväll. Imorse var jag uppe tidigt för att fixa mina bryn och fransar.
Just nu kollar jag One Tree Hill, älskar det! Ikväll ska jag träffa Vilma och vad vi ska göra återstår att se. Kramar

Likes

Comments

Efter många om och men bestämde jag mig för att ta bort lösenordet och börja blogga igen. Det har hänt mycket på sistone.
Hur skönt är det inte med lov?!
Kan börja berätta om min dag. Jag har inte gjort något speciellt förutom att varit hos mormor och hjälpt henne med olika saker eftersom hon har gjort illa benet. På eftermiddagen var jag och mamma en sväng till tuna och köpte en spegel och blommor (se bilder👇🏻). Var även ute på en promenad då Lucas var ute med sin hund och hämtade upp mig, därefter hämtade vi upp Befrin påväg mot Ica där vi handlade godis.
Ligger just nu i sängen och kollar serie. Gissar på att jag kommer somna sent, kramisar

Likes

Comments

Likes

Comments

Sov inte många timmar inatt, endast fem tror jag bara. Kom hem rätt sent och festen var väl helt okej, men hade lite högre förväntningar än det.
Idag kom Viktor och hämtade mig. Vi åkte till tuna park och till Max för att käka, hur gott?! Kom hem ca 16 och har sen dess duschat och fixat i ordning saker och ting. Om ett tag ska jag och Vilma åka till Julia och fixa oss sedan ska vi till Filips 18-års fest, så kul. Ser framemot kvällen! Kram

Likes

Comments

Avklarat dagen idag, skönaste.
Har nyligen duschat och dansat med musik i ca 1 timme. Haha, alltså det tog 1 timme för mig att duscha?! Det är life. Ligger för tillfälligt i sängen och lyssnar på musik. Imorgon väntas endast en svenska lektion 8.30-9.30, värt att gå till skolan. På eftermiddagen runt kl 15 ska jag, mamma och moster åka till Västerås till banken och gå på stan. På kvällen väntas lite party!
Kramisar

Likes

Comments