Vi har flyttat till Västerås

utflykter, shopping

Det känns iaf som att vi har gjort de den här helgen. Efter allt åkande fram och tillbaka under helgen med mässor och utställningar så åkte vi tillbaka till Västerås en gång till igår! Planen var att vi skulle bestämt vilket golv vi ville ha och köpa golv till köket och korridorerna men vi är helt enkelt inte där än, så vi lämnade tillbaka proverna på Bauhaus och kikar vidare.. Direkt efter de åkte vi till Bomässan som var på Aros congresscenter. Måste säga sådär om den alltså. Mycket dyra stora saker att titta på, spabad, lägga nytt tak, avloppslösningar, källaravfuktare m.m. Rätt så tråkiga prylar om du frågar mig, jag hade hoppats på mer interiört och erbjudanden på lite billigare saker. Jobbiga säljare i allmänhet också som tjatade och hade dåliga taktiker för att sälja. Enda positiva var att jag var anmäld till en blomsterbindarkurs där man fick behålla buketten hos Blomsterlandets monter. Men när vi hade gått igenom allt, och en extra gång kikat på de som kanske var intressant så hade vi 1h och 40 min kvar till kursen började, så vi skippade faktiskt den.

David köpte lite lakrits, och vi tittade på ölkorvarna och provade lite olika.. Tills han med korvarna snöt sig med hanskarna på i en microfiberduk, och fortsatte plocka med korvarna igen, då gick vi snabbt därifrån. Jag köpte även någon isländsk hudvård som jag ska testa mot torr hy. Lite udda saker för en bomässa men de var väl de mest intressanta, var även med i flera tävlingar men antar att jag inte vann något då vi inte hört nåt än.


Mamma och pappa var också på mässan så vi åkte tillsammans till ikea och lunchade, efter de blev de lite shopping på h&m, skulle köpa en kappa tyckte mamma men efter 10 olika kappor fattade även hon att jag såg hemsk ut i kappa! Så vi skippade de och köpte en mysig tröja och en fin blus istället. Egentligen skulle jag bara stanna till på plantagen och hämta mitt 10-pack rosor som man får när man är medlem och fyllt år. Men de blir ju så mycket mer än så oftast.. Så här såg de ut när vi packade in i bilen! Hittade stora rosa ljung, små vita ljung, en lavendel till rosrabatten, en av dom jag satte överlevde inte.. En stor limelight vipphortensia hade dom på 30%, och ett sånt där kålhuvud som är så fint nu till hösten. Allt detta för bara 400kr med alla rabatter, de är väl ett kap om något!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229