Smultrongården, nytt jobb m.m

utflykter

Har vart lite afk igen men de beror som sagt på att vi renoverar för fullt hemma. Fick massor gjort i helgen i allmänhet och det känns skönt! Nu börjar stressen bli stor inför jul dessutom med allt som ska pyntas och fixas, är ju bara en enda vecka kvar innan första advent, känns helt galet! Jag har gått och vart smått irriterad över allt julstök som drar igång i förtid men nu är det ju liksom inte läge att vara irriterad längre för nu ligger de helt i tiden.

I fredags började jag med första ''julstöket'' iaf, och bakade saffransrutor i långpanna till mina kollegor. Jag har inte nämnt det här men fr.om idag är det dags för nya utmaningar i livet. Jag fick en frågan om jag ville hoppa in på en tjänst där en kollega är pappaledig i tre månaders tid, och tackade givetvis ja! Älskar ju utmaningar och projekt och det är egentligen vad den här tjänsten går ut på. Jag kommer att vara logistikstöd mot E-hallen där jag jobbar och medverka lite i projekt, problemlösningar och metoder. Tycker ju sånt här är jättekul så det känns utvecklande att få lägga sina dagar på det helt under en tid framöver.

Så i fredags var min ''sista'' dag nere på godsexpedition innan jag flyttade in till andra kontoret. Då tyckte jag det var passande att bjuda på lite gott fika.

Lördagen tog jag en liten paus från arbetet hemma på förmiddagen och åkte med en vän till Smultrongården, himla mysigt ställe utanför Örebro! De har krimskrams, pynt typ och jättegott fika, vi tog varsin tårtbit men såg räkmackorna och jag säger bara wow! Måste åka tillbaka någon gång för att luncha där. Inte bara maten som såg fantastisk ut, hela miljön var sååå mysig både ute och inne. De har verkligen lyckats, så detta ställe kan jag tipsa om, ligger i Dylta bruk utanför Örebro för er som vill dit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229