slöa mellandagar

shopping, vardag

Dagarna flyter ihop lite när man är ledig såhär och inte vet om de är måndag eller fredag. Sjukt vad fort de går att tappa rutiner men jag njuter verkligen! Så himla skönt att slippa vardagen en stund och bara sova länge, chilla och inte jobba hela dagarna. Vi har hunnit med att pyssla lite hemma med alla julklappar, installera högtalare osv. Vi åkte även till Örebro och shoppade lite på mellandagsrean, mest David som shoppade dock, jag skulle ju inte ha nånting eftersom jag redan beställt det jag behöver, men titta vad de blev med det

Nåväl, min Iphone har sprucken skärm, kameran vibrerar typ när man ska ta snapchat så de blir alldeles suddigt, och knappt några laddare funkar längre. Så helt omotiverat var det väl ändå inte, 2000kr billigare när man signade avbetalning i mellandagarna än att kontantköpa den som jag tidigare tänkt med så, får väl vara nöjd!

Sen har vi träffat vänner, fikat, pratat, hängt, gått ut och käkat på Pinchos och planerat nyår med Emma och Alex.

Jag har småpysslat lite hemma, målat gamla hyllor som inte passade längre nu när vi gjort om hemma. Och myst med kissen, hon är supernöjd nu när vi är lediga.

I dag var det motorklappar-dag i berget i Kolsva med så vi åkte dit och kikade på Buicken och alla andra fina bilar som står där inne. Jag var ju inte med när vi ställde in bilen så följde med mest för att se hur det såg ut i den gamla atombunkern.

Gillar

Kommentarer

LifewithMich
LifewithMich,
Aa visst går dagar fort. 😁 fett nice! Jag behöver också en ny mobil trots att den typ är ny så funkar den typ inte 😭
nouw.com/lifewithmich
josefinelouise
josefinelouise,
ja så skönt med ny mobil! 😊
nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229