slagsmål på mejerivägen

vardag

Det blev en riktigt dramatisk kväll i förrgår. Jag skulle måla i köket (äntligen!) så började stöka med det. Drog fram kylskåpen och skulle ta hand om allt damm och torka golvet bakom för att komma in och börja måla panelen. Tyckte jag såg en konstig liten svart grej som ramlade ner bakom kylen och försvann, men tänkte inte mer på det.. Tills jag började dammsuga, då kom det en mus springandes som ett yrväder. Efter en lång utdragen och svår jakt, så karatehoppade den in under diskmaskinen och försvann. Tills vi kikade under maskinen och såg att sockeln är sågad helt skevt så dom har fri passage ut och in där under.. Vi blev liksom rekommenderade att skaffa en katt för att slippa mössen och när vi skaffade katt så började hon ta in dom istället så dom letar sig ut genom alla håligheter numer.

Hur som helst gillrade vi en av anticimex fällor under sockeln och satte tillbaks den när vi inte längre hittade musen.. Det var lugnt en bra stund och sen hörde vi skrik från köket. Gick dit för att titta men ingen mus satt i fällan. Däremot när vi öppnade och tittade så låg en mus blodig med typ dödsryckningar, och en annan sprang därifrån och tillbaka in i väggen.. Kollade alla fällor vi har och ingen hade löst ut.. Jag blev tvungen att googla och då kom vi fram till att hanmöss kan slåss och till och med döda varandra. Helt galet, måste ju vart de som hände i köket.

Här är den sämsta men iaf sötaste jägaren man kan ha!

  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Sitter här och läser med spänning, just möss och kanske framförallt råttor (finns en den här i bostadsområdet) är något jag finner otroligt äckligt. De får gärna leva men inte i närheten av mig 😉. Låter riktigt jobbigt för er att ha dem så där inomhus.
www.saramadeleine.se
josefinelouise
josefinelouise,
haha, ja jag tycker också dom är hemska! har blivit liiite mer härdad än tidigare när vi inte hade katt, men helst slipper jag dom helt!
nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229