sjukstuga

vardag

Tja de har inte blivit många knop gjorda den här helgen, i torsdags vaknade jag med halsont, avvaktade lite för att se om de skulle försvinna men icke! Tror det var onsdagens träning som utlöste det faktiskt. Inte kul men nån gång ska man väl vara sjuk.. Är ju sällan det, och är glad att det kom den här veckan och inte nästa när vi ska åka bort!

De har blivit värre under de senaste dagarna och jag hade sjukt ont i halsen under fredagen, stod ut till prick 15 då jag äntligen fick åka hem, varken strepsils eller ipren hjälpte så det var bara att inta soffläge och vila. Som tur är så har man riktigt bra sällskap när man är hemma och är sjuk, här myser hon förvisso med David men kolla på henne, hur gosig?

Jag har ju lite svårt att sitta still så de är en utmaning att vara hemma sjuk och inte orka göra något. Har svårt att låta bli när det finns tvätt, städning och annat att pyssla med. Under lördagen skulle vi ställa undan buicken i berget i Kolsva så då fick jag fint klä på mig anständiga kläder och köra dit med barnen för att hämta upp David när han lämnat bilen. Bara de gjorde mig kallsvettig så man får väl inse sina begränsningar liksom.. Vi åkte in till stan efteråt och hämtade mitt paket som kom sjukt fort! Bestämde mig för att jag skulle klicka hem ett par airpods på torsdagen och paketet var i Arboga redan på fredagen. Testade dom under kvällen och är galet nöjd, skulle aldrig bli en airpod-mupp för jag tyckte de såg såå larvigt ut, men här är jag idag haha!

Så idag går tvättmaskinen ett par vändor och jag pysslar med badrumsmöblerna för att bli färdig, de är ju inte så ansträngande tänker jag! Nu blir det ett avsnitt av Wahlgrens värld och sen funderar jag på att gå igenom lite saker i förrådet som ska säljas/skänkas. De kan väl inte heller vara för jobbigt?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229