nu är den äntligen hemma!

Huset

Vi har fått hem tapeten till köket nu så pillar för fullt och river lite småbitar av den gamla tapeten där de sitter löst. Jag har jobbat en hel del under veckan på att få hem material till renoveringen som snart drar igång på allvar kan man säga. Köket är en jobbig del att greja i då man behöver vara där hela tiden så jag har försökt fixa så mycket som möjligt i etapper i förtid. Tänker att om man kan minimera antalet dager med full kaos är det bra! Målningen av panelen som ska vara kvar är klar, och nu har vi listerna står hemma, de ska sågas till och målas i rätt nyans bara. Vi lånade hem två golvprover förra veckan och tror att vi har bestämt oss för ett av dom nu med. Ska bara räkna igen på hur mycket som behövs av det! Såhär ser som slutgiltiga alternativen ut nu:

Och såhär ser tapeten ut som vi passade på att köpa när färgettan hade 30%!

Ni ser ju bröstpanelen i nedre kant, den blir kvar, men så köper vi nya lampknappar överallt och byter ut dom, det ska upp lite hyllor, jag vill gärna byta ut belysningen i taket mot spotlights, och så lackering av skåpluckor då. Den posten får nog vänta lite då den är i särklass dyrast! Vi har även valt att dela upp det lite då vi ska riva panelen i hela korridoren och måla om allt samt sätta nya lister där. Men projektet kändes lite stort så vi har styckat av de i två delar och börjar med köksdelen först. Golvet kommer givetvis att läggas hela vägen ner när det väl läggs. Vad tror ni? Kommer det bli bra?

Här skruvar jag ned alla bröstlister som ska bort för att ge plats för nya i rätt nyans. Och ni ser även nyansskillnaden på panelen som satt, den var gul på vissa väggar, laserad på vissa och vit på vissa. Nu är allt högblank vit! Där är den trista tapeten som ska bli skön att slippa med..

  • Postad i: Huset

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229