Mina köksfavoriter

Innehåller affiliate-länkarshopping

innehåller adlinks

Just nu håller vi på och renoverar lite i köket och då blir man ju sugen på att införskaffa nya saker rakt igenom typ.. Men mycket av det jag har är jag faktiskt nöjd med i köket! Här kommer några av mina favoriter som används flitigt. Typ allt jag äger är från Cervera.

På bilden ovan skymtar man glasvaserna från Serax i två storlekar, så himla fina att ha småblommor eller sticklingar i, och de stora serveringsfatet gör mig nästan ledsen att servera grytor mm. i för det är typ de finaste jag äger i köket seriöst? Helst skulle man bara ha vatten i det haha.. Sprang på det av en slump i Örebro för flera år sen när vi bara skulle titta lite på Cervera.. Men vi alla vet ju hur de brukar sluta. Även klongs ljusstake constella står framme året runt på matbordet!

Här ser ni drinkglasen som används flitigt, kanske inte till just drinkar, mer till vardags.. Men ändå en favorit.

Vinglasen från Iittala, jag har vitvinsmodellen som är lite mindre, här är även mina ''helg-tallrikar'' från serien moments, tror den utgått i rosa men vit finns kvar på hemsidan iaf!

Efterrättsglasen som passar till daquiris, drinkar, efterrätter, panacotta... ja typ allt. Och så muggarna från dorre som är såå snygga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229