loppisfynd!

shopping

Det var ju ungefär tre veckor sen sist jag var förkyld, och nu verkar det vara dags igen. Tränade igår och det gjorde inte saken bättre så idag skippar vi träningen och ska åka till banken i stället. Fick hem årsbesked på fonder som det händer absolut noll och ingenting med så nu ska vi ta tag i det och peta in lite pengar som ett bröllopssparande tänkte vi. Nää ni behöver inte få några idéer än men det kan vara bra att ha i framtiden, och om man ska ha de bröllopet som jag drömmer om så lär man börja i tid heh.

Det blev inget mer rivet i köket i går kväll eftersom jag var så slö och frusen efter träningen, så vi gjorde tacos och tittade på serie i soffan istället.. Men det känns inte som det gör något då mamma ändå inte skulle ha tid att tapetsera den här veckan (jaa jag ber mamma om hjälp med sånt, kan inte själv).

Tidigare i veckan var vi på en loppisrunda på Davids initiativ, så himla kul! Vi kikade på de två bästa loppisarna,och jag lyckades faktiskt hitta något. Ibland finns de ju ingenting och ibland hittar man massor, här är veckans fynd.

​Den röda lyktan kommer bli bra på trappen i vinter till min granristomte tänker jag, de små kakformarna ska jag ha till juldekoration och ha värmeljus i eller liknande. Skålarna som är en kopia på marimekko fast i miniatyr vet jag inte riktigt vad jag ska ha till än, men de kostade fem kronor styck så kunde inte motstå dem, ska nog hitta på nåt fint till jul! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229