livet som disträ

inredning, vardag

Jag har fått höra sen jag blev tillsammans med David att jag är disträ som tusan, han säger det till mig och de har aldrig vart något jag upplevt mig själv som förut. Något han tänker på är att han säger saker och jag glömmer allt trots att jag svarat. Han kan berätta och vi diskuterar vad vi ska göra efter jobbet, sen åker han åt fel håll och jag frågar varför. Han förklarar var vi ska och jag fattar fortfarande inte, så får han ta allt igen. Vet faktiskt inte varför jag har blivit såhär för det har verkligen uppkommit sen jag träffade honom..

Igår t.ex skulle jag åka egen bil för att träna, packade i ordning väskan med träningsgrejer och ställde i hallen, åkte egen bil och kom till jobbet utan väskan, så de var ju bara att åka hem igen och hämta den. Vi ska träna idag med och jag hittar inte mina skor på morgonen när jag ska packa väskan igen, måste ställt dom kvar i lokalen sen igår.. Hoppas det iaf för annars har jag inga skor till träningen idag!

När jag klev in på jobbet så ser jag att jag inte låst mitt skåp igår när jag gick hem, har glömt trycka in pluppen för att låsa. Men de kanske var lika bra eftersom jag i måndags inte ens hade några nycklar med mig att öppna det med så fick bryta upp det (som så många gånger förr). Justja! Igår när jag kom hem mellan jobb och träning så fick jag ett ryck och slängde in våra sängkläder i maskinen, ville verkligen bädda rent på kvällen. Eftersom de redan låg tvätt där i så la jag det i tumlaren, och gick?! Så när David frågade om jag tumlade grejerna han hade i maskinen svarade jag lite spydigt att ja vad skulle jag annars gjort? Bara lagt blöt tvätt åt sidan? Men det var ju precis vad jag hade gjort, lagt de i tumlaren utan att starta.

Alltså varför är man såhär disträ?? Eller är jag bara extremt glömsk. Oavsett vad så är det jobbigt.

Tulpanens dag i går och jag har tulpaner i varje rum!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229