kanelbullens dag fast i förskott

vardag

Nu är det full fart hemma innan vi ska åka på semester, som alltid innan man ska åka någonstans. Det ska städas, tvättas kläder, förberedas för kattvakten m.m! Som vanligt när jag ska göra något så går jag all in, det ska vara kliniskt städat och helst nybäddat och tomt i tvättkorgen, då kan jag slappna av på riktigt på semestern, så ja de blir sena kvällar och inte så mycket vila. Vilket egentligen är dumt eftersom jag har vart kanonförkyld, det har verkligen gett utslag på allt man kan tänka sig, ont i halsen, bihålorna, huvudet, hes som en kråka och allmänt hängig. Förkylningen hänger i än och just nu är det bara bihålorna som krånglar. Jag är lite orolig för värken som kan bli om man flyger med t.ex bihåleinflammation så just nu dricker jag massor med vatten och sover med huvudet högt.

I går pratade David med sina föräldrar som vi ska åka med och det är verkligen som att DHR ska ut på resa. Hans pappa frågade hur det var med oss och ja jag är jätteförkyld och David kan knappt gå pga något i knäet som inte är som det ska, han var hos företagshälsovården igår och konstaterade att menisken förmodligen är skadad och att han skulle gå minsta möjliga i väntan på utredning.. Svärfar själv hade tandvärk så ja de blir en spännande resa haha!

Eftersom vi är bortresta på kanelbullens dag så var jag ju tvungen att fira i förskott. Så efter att ha röjt killarnas och tjejernas rum i två dagar nu och rensat på skräp(!!) och gamla leksaker som de växt ifrån, så var vi värda lite kanelbullar tyckte jag. De roliga är att jag bakar kanelbullar en gång om året och de är till kanelbullens dag, på ett år hinner man glömma om man har kanel hemma så ni kan ju gissa hur mitt kryddskåp ser ut haha.

Killarnas rum som vi rensade i förrgår, man njuter ju av när barnen inte är där så det är fint och städat som man vill ha det haha! Sjukt vad dåliga de är på att städa och vad man hittar allt möjligt konstigt som de gömt undan i ''städningen''... Igår blev det genomgång av tjejernas rum och det var ännu värre, där inne står de stora sophögar än med skräp och trasiga leksaker, så de blev inget foto! Något som är extremt skönt är att vi har blivit av med massor av prylar som bara tagit plats. Så nu är det jättefint där inne. Och andra barn har fått nytta av leksaker som i onödan stått här. Har både sålt och skänkt massor, mår så bra av att städa och rensa ur ibland! Och så måste man ju göra de när jag försöker motivera att vi ska åka till Ullared snart.. Nu verkar de ju dock som David har turen på sin sida och får en knäskada som gör att han inte kan gå och eventuellt behöver opereras, tror minsann det är planlagt av honom när jag väl övertalat honom att åka dit efter resan..

  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

belindafelicia
belindafelicia,
Men åh så gott med bullar!!nouw.com/belindafelicia
josefinelouise
josefinelouise,
de bästa är att alla är i frysen nu så bra gå och småäta... 😉 nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229