jag orkar inte mer

vardag

Söndagen startade med en rejäl sovmorgon, typ till lunch tog vi oss upp, vi handlade lite i lördags och jag hade redan då bestämt mig för att vi skulle käka någon lyxigare frukost! Så sagt och gjort, såhär blev det.

Efter frukost orkar jag aldrig ta tag i något på en gång? Måste alltid lägga mig i soffan, så de gjorde vi, David spelade och jag plöjde lite Wahlgrens värld som jag ligger efter med.. Tills jag tänkte att nää vi måste ta tillvara på solen som är idag, så körde ut honom på en promenad ut på landet! Blåsigt som tusan men kändes nice efteråt.

Sen tog jag tag i lite tvätt, vika och tvätta..Never ending story de där alltså. Sprang runt och fejade i hela huset, vi klädde av granen och plötsligt så var det dags att åka till Köping och hämta en tv vi fick bortskänkt mot avhämtning, tre tv-apparater av fyra i de här hemmet har vi nu hämtat gratis, hur bra är inte det? Sånt man känner sig lite nöjd över haha. Sen är de kanske inte världens mest moderna tv-apparater vi fått men det duger ju gott och väl åt barnen t.ex!

Väl hemma så fortsatte jag stöka och vi kastade nu ut granen, dammade överallt, plockade fram ''vår-grejerna'' som inte fått plats under tiden julen är framme. Rätt så kul då vi inredde köket och korridoren direkt med julsaker, så de blir typ helt nytt nuu när julen åker ut! Har även målat om lite hyllor och skaffat mig en ny spegel så det känns extra fräscht och piffigt efter renoveringen.

Ovan ser ni den nya rosatonade spegeln och här under är en äppellåda som var brun innan, tyvärr miste jag det fina trycket på den men fick inte sätta upp en brun hylla i de grå köket för David så det var bara att måla haha.

Jag hade som mål idag att bädda rent, städa hela huset kliniskt typ, piffa, fota medans de fortfarande var ljust, rensa garderober på främst skor, sortera ihop allt i förrådet och alla garderober, fota allt till säljes/bortskänkes och ställa ut de i förrådet igen i väntan på försäljning.... Men sover man till lunch och är slö så håller sällan den planen. Vi tog en liten mat-paus för att käka och beställa veckans mat från ica i soffan typ vid halv nio, tänkte att jag kan ju fortsätta efter det men jag orkade verkligen inte. Fick kämpa med mig själv en stund för att typ acceptera att det är okej. Tidigare på dagen när jag stod med disken så släppte jag allt och va på väg mot sovrummet för att slänga sängkläderna i tvätten, men sen tänkte jag på allt jag vill göra om jag ändå ska bädda rent, typ dammsuga, städa sovrummet, våtdammsuga sängen osv.. (va länge sen nu). Så nä jag strök de planerna direkt, och det kändes rätt skönt, annars brukar jag köra på ända till småtimmarna typ för att jag lovat mig själv något som egentligen är oviktigt. Har så himla svårt att slappna av om jag inte följer planen i mitt huvud som jag har konstant. Nåväl en hel del blev städat och julen är borta så när som på gardiner och utomhusbelysning och pynt iaf! Det får vi vara nöjda med. Måste tillägga att jag hade sjukt ont i kroppen efter promenaden med, typ trött i fötterna och ont i låren, galet vad jag går för lite om dagarna om det ska bli sådär av 3,6 km pw...

  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser SÅ gott ut!
nouw.com/malinhardstahl
josefinelouise
josefinelouise,
ja men de är väl de bästa att lyxa till de lite på helgerna! 😃
nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229