hemkommen från Edinburgh

resor

I natt kom vi hem från Edinburgh i Skottland, sent blev det! 2.30 klev vi innanför dörren och då hade jag hunnit bli pigg igen. Tog ett tag att varva ner och ropa in katten, sen var det bara att somna skönt i sin egen säng! Ställde klockan lite senare och flexade på morgonen så jag fick sova skäligt antal timmar iaf..

Vi har haft härligt väder nästan hela semestern med ~13 grader och bara lite duggregn till och från, inte alls mycket. Sista dagen regnade det en hel del och de blev segt då man inte visste var man skulle ta vägen riktigt. Den här semestern har vi gått mindre än någonsin, Davids knä var ju trasigt, jag förkyld i början och svärmor hade ont i ryggen.. Så vi höll oss i gamla stan och på shoppinggatorna, men de räckte gott och väl!

Vårt boende på Fraser Suites i Edinburghs gamla stadskärna typ.

Allt var så himla mysigt och pyntat trots höst, titta här på sista bilden bjuds de på mat och vatten till ''fury friends''.

Alltså kolla detta magiska ställe, det var en restaurang?! Såg ut som ett palats när man gick in, helt gigantiskt stor byggnad och såhär såg det ut inne, förvånansvärt var det inte jättedyrt heller.

  • Postad i: resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229