Helgen

vardag, utflykter

Är så oerhört osugen på måndag verkligen. Det var inget som kändes motiverande när klockan ringde i morse men det är väl bara bita ihop och gå upp typ. I helgen har jag och Emma besökt Färna julmarknad, med 1000 andra människor kändes det som. Snöade en del på vägen dit och snön låg kvar även där, superkallt var det också. Helt galet vad negativ jag låter nu haha men det var så himla mycket folk och kallt att man knappt kunde ta sig fram, blev inte alls så mysigt som julmarknad ska vara.

Jag hittade iaf en rökt lax, apelsinglögg och lite godis. Alltid kul att komma hem med något när man väl åkt en bit! Så på kvällen hemma blev det några glas vin, ost, kex och rökt lax till middag för oss, och mcd till barnen som inte är något fan av laxen.

På söndagen var det ju fars dag och jag passade på att överraska David med ett par ölglas som vi spanat in när vi var i Skottland, okej mest jag som tyckte dom var snygga men han har ju inget emot nya glas tänkte jag, hehe. Vi besökte Davids föräldrar för fika på dagen och på kvällen så åkte jag hem till mina föräldrar för middag och hängde där en stund.

Kikade på gamla bilder från deras Kungsörs-almanacka och hittade vårt hus på Januari. Är de konstigt att man säger vårt/mitt hus fortfarande? Fast jag äger ett helt annat hus. Det är ju liksom hemma för mig och kommer alltid att vara tror jag. Har ju bott där sen jag var ett år.. Känner mig fortfarande som hemma när jag kommer dit och har även nycklarna kvar så jag kan komma när jag vill haha, så helt tokigt kan det ju inte vara ändå. Såhär såg det ut för 80 år sen när det var posthantering iaf!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229