friday mood

Huset, trädgård

Äntligen fredag måste jag väl säga! Det har vart en otroligt seg vecka med sena mornar för vår del. Vi har typ gått upp runt sju varje dag. Tur man har flex men nu börjar de sjunka lite så en helg känns ju välbehövligt. I helgen ska vi till Eskilstuna för att köpa lite blommor och kika på loppis! Letar något nytt projekt att måla och renovera nu, till Alvas rum sen vi gjorde oss av med trådbackarna där inne. Tänkte även passa på att käka på bastard burgers när vi ändå är där, har ju aldrig gjort det så de ska bli spännande!

Jag må vara galen men nu när vi är klara med köket så kliar det ju lite i fingrarna att göra något annat hemma.. Jag saknar definitivt inte slipdammet och skräpet som blir men det är väl typ de enda som håller mig tillbaka. Det som är kvar som vi kan och vill göra själva är väl typ vårt sovrum och förrådet. Jag är lite sugen på att göra i ordning det så de är snyggt där ute bara för att. Vi sorterade förrådet förra veckan och nu är det riktig ordning där inne faktiskt. Då ser man ju plötsligt hur fult allt är där ute haha! Golvet är två olika plastmattor med ett hål emellan (planerades för bastu men blev aldrig av), sen är det typ gula och vita väggar, en grön hylla och bruna fönster.. Inget av rummen brinner direkt i knutarna att fixa så det får nog ligga på inboxen en liten stund så får vi se när vi öppnar upp de projektet!

Försöker tänka att i vår så vill man ju lägga full fokus utomhus, och det är ju snart dags att börja greja inför våren, tiden går fort liksom. Så få känns de bra om allt inne är i sin ordning och vi kan greja med det som behöver göras utomhus. Just nu har jag det här på min ''vill-göra-lista''


  • Ny altan - oklart hur det blir, jag VILL ju ha inglasad och med trädäck, det är helt klart en kostnadsfråga dock.
  • Ta bort gamla staketet och fixa nytt.
  • Ta ner två träd.
  • Utomhusdusch.
  • Utekök.
  • Grusad uppfart på sidan om huset.
  • Grusrabatter runt hela huset.
  • Planteringsbänk med förvaring för krukor m.m.
  • Friggebod/förråd för redskap, leksaker, cyklar, gräsklippare...

Såhär ser ju altanen ut idag och den är egentligen ganska mysig, men eftersom allt är ett stort klåpbygge så har reglarna murknat och plankorna går igenom på vissa ställen tyvärr. Så ny altan behövs hur vi än gör.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229