fredagskvällen

vardag

De blev lite övertid i fredags men så fort vi slutat så åkte vi upp på stan och handlade lite gott till kvällen. Försöker ju sköta kosten i veckorna så då känns de helt ok att fuska på fredag, lördag! Började med en fredagsfika när vi kom hem, det var jättelänge sen och har saknat bivurs bullar under hela julledigheten och lite till!

Vi powernapade faktiskt också, en fantastisk grej vi båda gör ibland på fredagar för att inte somna typ klockan nio i soffan haha! Sen blev de bara en hemmakväll med god mat och lite ostar från Hatz framför två filmer.

Köpte några små flaskor bubbel på systemet, det är väl en sjukt bra grej ändå? David gillar ju knappt bubbel så de blir bara något glas för hans del och jag har ju ingen lust att dra i mig en hel flaska själv eller kasta den för den delen. Dom här små är perfekt, då kan man köpa lite olika sorter med! Vill ni veta en fun fact om champagneglasen på bild? Det är 20-talsglas och jag tycker dom är fina och lite lättare att dricka ur än moderna champagneglas. Såg på en film häromdagen att glasen togs fram av Marie Antoinettes älskare Axel von Fersen, för att han gillade formen på hennes bröst så mycket att han ville ha ett glas i samma form. Sen om det är sant eller ej låter jag va osagt, men tänker alltid på bröst nu när jag tar fram mina glas haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229