Edinburghs mat och shopping

Har som vanligt fotat så mycket på resan så delar upp inläggen lite. De blev ju en hel del mat och shopping.. Vi hade inte frukost på hotellet i vanlig ordning, så första dagen letade vi rätt på Tani Modi, ett jättepoppis frukostställe där vi fick ett shared table med ett annat par från Frankrike. Supergoda pannkakor och toast levererades!

Den här lilla gränden hade en jättemysig restaurang där Davids föräldrar käkade, men vi hade lite delade meningar om maten så jag och David gick vidare till Whiski rooms istället.

Lördagen hittade vi ett nytt frukostställe och jag har utan tvekan gått upp ett par kilo på den här resan..

Vi tog oss ner till shopping-gatan och jag hittade min all time favourite! Dag ett handlade vi för 450kr och fyllde en kasse med kläder till barnen, dag två handlade jag för 550 med minst lika mycket kläder igen, de blev ju även en del souvenirer och krimskrams till dom så tänker lägga undan lite som julklappar. Perfekt att börja i tid!

Vi tog ett depåstopp på Boozy cow, en kul källarpub/bar med drinkar med godis m.m i.

Jag och svärmor fikade på ett riktigt english afternoon tea-place.

Vi hittade en gigantisk godisbutik med allt godis du kan tänka dig, de luktade t.om godis i butiken..

Hittade en supergullig liten hjälm till Nitro på någon medeltidsbutik haha. Skulle ju passa perfekt till henne när hon är ute och slåss med kvarterskatterna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229