den så kallade lugna helgen.. & ett supergott recept!

Blev ju liksom inte så lugn som jag trodde? Jag har fått massa saker gjort dock och de är ju skoj! I fredags passade jag på att göra klart badrumsmöblerna och vinylen räckte nästan.. Ni kan ju se att den tog slut lite längst in på bilden, men de syns inte om man står upp och så är de ju oftast prylar där så tyckte inte de gjorde så mycket. Efter att ha tappat badrumsskåpet fyllt med saker ner i handfatet och bråkat allmänt länge med detta så tröttnade jag på mitt uppdrag och sista hyllplanet blev inte speciellt fint gjort.. Men det är klart och helt klart bättre än originalet!

Vi lagade typ den godaste maten på länge till fredagskvällen. Ett recept från Jennys matblogg på skogspanna med fläskfilé. Det hittar ni här om ni är sugna på att testa, den innehåller egenplockade kantareller och lingon bl.a. Då blir de ju alltid lite godare med..

Och ja, när man har stor familj får man plocka fram alla de stora serveringsfaten man har.. Till kvällen testade vi ett nytt fredagsmys istället för de klassiska chipsen, vilket resulterade i att även jag kunde låta bli chips och ostbågar.. så de är ju en win!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229