allt om halloween

barnen, DIY

Är helt slutkörd i soffan efter en helg som bara handlat om halloween. För barnens skull så firar vi all in den här helgen när dom är hos oss och ja ni som vet ni vet att jag gillar att göra saker ordentligt när de väl ska göras. Mina favorithögtider (okej jag älskar ju alla) är jul och halloween!

I fredags var tjejerna på halloweendisco och sov hos kompisar, mamma & farmor. Så vi hade bara killarna hemma och lyxade till de med lite halloweenmat för dom med, bakpotatis med hemmagjord skagen till oss då vi inte var intresserade av korvmumier i smördeg hehe.

Till lördagen kom alla barnen hem igen och vi bjöd hem Alvas bästa kompis med hennes familj hit för att fika lite och gå på skattjakt för att hitta sitt halloweengodis bl.a. Jag spenderade hela förmoddagen med att baka, pynta och sätta ut ledtrådar i trädgården för en spännande skattjakt, och tror faktiskt barnen blev nöjda!

Gömde mumiefestisar i häxans kittel på baksidan.. med spindelnät över.

Sugrören fanns i en annan ledtråd..

Växte små minipumpor i odlingslådorna på baksidan.

Slutligen fanns godiset vid sista ledtråden!

Till lördagskvällen gjorde vi köttfärsfullda ''pumpor'' med spaghetti, det är orangea paprikor som jag karvat ur och fyllt med vanlig köttfärs och ost.

I dag har jag vart hos min kusin på kalas och ätit en hel massa fika, sen när jag kom hem skulle vi egentligen ha gjort stek men det var ingen i familjen som var sugen/orkade med det.. Så de fick bli hämtmat istället. Sen har jag och tjejerna avslutat kvällen med lite pyssel i helgens tema!

Så nu ligger jag i soffan ungefär såhär..

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
gud vad mysigt och gott 🥰nouw.com/jenniesh
josefinelouise
josefinelouise,
ja de är väldigt uppskattat av barnen och jag gillar ju att pyssla så 😊 nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229