Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå. Idag har vi passat på och varit ute i det underbara vädret. Åå så skönt det var...åkte upp till ett ställe där magnus växte upp som barn. Finns så fina stråk att gå där jämfört med här där vi bor, då vi bor ganska centralt. Efter det åkte vi och handlade lite, men glömde såklart att köpa nässprey så blir ett besök på maxi lagom tills vi ska ut med vovven och åka till hundparken.

Likes

Comments

Godmorgon! Var nyss upp med lillgrabben som ville ha lite mat. Är otroligt trött och seg. Som tur är somnade han om och ligger nu i sin säng igen.
Idag ska jag försöka städa undan det sista som är kvar att göra. Hann med en hel del igår men är fortfarande ganska mycket kvar. Eftersom Liam numera förflyttar sig som han vill...måste det vara städat överallt. Men först blir det vila en stund till.

Likes

Comments


Likes

Comments

Hallå! Ny dag...nya möjligheter. Idag blir det åka till Hallstavik och kolla när Magnus spelar match. Är ju en bit och åka...så kommer väl inte komma hem förns sent ikväll igen. Så har precis sminkat mig färdigt, så nu måste jag packa grabbens skötväska så allt kommer med. kastar in ett inlägg senare!

Likes

Comments

Godmorgon. Ja denna natt har inte direkt varit jätte rolig...men det är väl så, vissa nätter bra, andra inte. Är otroligt trött. Men idag ska vi ut och handla lite. Magnus är äntligen ledig nu kommande tre dagarna...skönt att få lite avlastning. Men först blir det dricka lite kaffe. ☺

Likes

Comments

Inatt var en bra natt för Liam. Somnade 22..vaknade först 05,åt lite mat sen somnade om och vaknade inte förns 10. Pigg och glad bebis och mamma! Ut och gå med hunden om en stund sen göra mat så Magnus hinner äta innan han ska åka och jobba sista natten för denna veckan.

Likes

Comments

Godmorgon! känns och hoppas att Liam börjar återgå till sina gamla sovrutiner. Nu har han varit inne i en period då han ej somnat förns framåt 23 på kvällen...vaknat kl två, upp en stund...somna om å vakna vid ca 04 igen osv. i förrgår och dagen innan det fick ja honom att somna 23 men vaknade då inte förns 04 bägge dagarna...somnade om och klev upp vid åtta tiden.
Igår somnade han till min förvåning 22 och vaknade nu inte förns 05. Känns mer behagligt som trött mamma att gå upp den tiden istället för 02 :-) Nu har han somnat om igen så får se när han känner att han vill kliva upp för dagen. Så jag passar på och sova en stund till jag!

Bild 1. Precis innan grabben blev trött går
Bild 2. När jag gick och lade mig...sov min älskling så gott <3


Likes

Comments

Godmorgon, tisdag idag! Igår tog vi det allmänt lungt. Åkte och handlade lite då Magnus jobbar natt i veckan, så passade på och köpa lite smått och gott som var slut.
Idag ska jag försöka städa en del, och busa busa busa med min underbaraste son! Som förövrigt ligger och äter lite välling nu.
En kopp rykande varmt kaffe vore gott nu! Aa så får det bli!


Likes

Comments

Jaha då var denna dagen snart till ända. Har haft en riktig seg dag, varit ute på en härlig promenad med grabben och vovven. Lagom kallt nu så man behöver inte frysa. Imorgon ska vi iväg och kolla innebandymatch sen spela Bingolotto på kvällen. Sitter och funderar, skulle så gärna vilja färga mitt hår, men har man en gång färgat svart, ja då är de svårt att få någon annan färg. Avfärga kan man ju pröva men jag har hört att man helst inte ska göra det själv. Men går helst inte till någon frisör då jag är galet håröm, kan knappt borsta håret själv så ja... Får klura ut någonting.


Likes

Comments