Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev men har varken haft tid eller energi. Idag har jag bara gjort saker jag känt för, förutom att jag har bockat av några måsten så har jag i stort sett bara druckit te, kollat youtube och gått kortare promenader med Charlie. Tanken var att jag skulle ta mig ut på en pw men kände för en dag i soffan. Det är en sådan sak som är så viktig, att man lyssnar på sin kropp och gör det man känner för. ​Jag skulle vilja säga att jag är ganska så bra på att lyssna på min kropp och vad som är bäst för mig. Det som kan dra mig från att ta rätt beslut är skammen och vad andra ska tycka, så det är något jag måste jobba på. Men jag är på rätt väg! 

Nu har jag precis pratat i telefon med min bästa vän i två timmar(!!) så nu är jag fylld med massa ny energi och längtar såå mycket efter julafton eftersom vi ska fira tillsammans!! Jag menar, hur många får fira julafton med sin bästa vän? 

I morgon är planen att åka till Visby för att fixa lite ärenden och kika lite i butikerna, så ska hoppa i sängen nu. Vill bara att det ska bli fredag så Gustav kommer hem!! Godnatt 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom att Gustav är borta mycket med jobbet just nu så passade vi på att mysa lite extra nu när han är hemma över helgen. Han älskar Pinchos så det fick bli det Vi kom hem runt tio och gick och la oss direkt. Hade för övrigt på mig en ny tröja som är helt underbar, så gosig verkligen!

Idag har vi äntligen tagit in alla trädgårdsmöbler från altanen, annars har vi bara tagit det lugnt. I skrivande stund så håller vi på och förbereder tacos samtidigt som vi spelar Bingolotto haha! Vi kan tycka att söndagskvällar kan vara lite sega så vi kände för att spela.. Sen ska vi äta chips och kolla på Gåsmamman, äääälskar denna serie! Har lite ångest inför veckan så det här känns som ett bra avslut på helgen.

Hoppas ni har en bra kväll.

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag kan ju börja med att vara ärlig och säga att det här inte är den första bloggen haha., men nu kliade det i fingrarna igen. Kommer ihåg för cirka fem år sedan när jag gjorde allt för att ha en modeblogg och det enda jag önskade mig i studentpresent var pengar till en systemkamera. Systemkameran köpte jag, men någon modeblogg blev det inte haha. Nu blir det en blogg främst för mig själv så jag kan skriva av mig, och om någon vill läsa så är det bara kul!

I skrivande stund sitter jag med Charlie (min hund) i knät och gör allt annat än att plugga vilket jag borde göra, ibland är det såna dagar helt enkelt. Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens restaurangbesök i Visby. Får se om jag uppdaterar senare. Haaaa de

Likes

Comments