Ibland blir jag ganska less... På mig själv faktiskt.. Det känns ibland som att man inte räcker till alla gånger och när man väl gör de så lyckas man sabba de helt på egen hand.. "Det är lätt och vara efter klok" sägs de, men är det verkligen möjligt och vara det jämt? Det finns så mycket som jag kunde ha gjort annorlunda, hantera på ett helt annat vis än vad jag gjorde, mitt liv hade idag kunnat sett helt annorlunda ut än vad det egentligen gör, sen menar jag inte att mitt liv är piss tvärtom, har underbara vänner, familj och jobb. Verkligen ett jobb som jag älskar. Men de är alltid något som fattas, det finns fortfarande en tomhet hela tiden, varje dag. Man grubblar, saknar och klandrar sig själv varje dag. Jag försöker göra saker annorlunda, sånt som man inte gjort förr för och glömma litegrann sånt som va, ibland lyckas man även om det bara är för en liten stund, men den lilla stunden är guldvärd. Men att jag vet precis vad det är jag saknar, vad det är som kan fylla tomheten, det är en person, en person som jag förstod försent var den som fick mig och må för jävla bra. Det är den personen blev på kort tid en del av mig. Sen att jag trodde det var han som skulle krossa mitt hjärta.. När jag i själva verket krossade det helt på egen hand, då har man lyckats. Det fick mig och förstå att man ska va rädd om dom man har, inte slänga bort någon för skit saker, kämpa för dom du älskar och mår bra av.. Var rädd om dom. Jag lärde mig en läxa, jag var inte rädd om den jag just då brydde mig mest om och jag bryr mig fortfarande. Jag förstod alldeles försent vad det var jag förlorade, jag förlorade en bit av mig själv och det tär på mig än idag! Men det gav mig en tankeställare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Du håller någon annans hand, fallit i någon annans famn, jag blundar.
Antar att ditt liv är lätt, mina sår har inte läkt, du blundar.
Du undrar vad som hände sen och vad jag har gjort med allt som hänt, du undrar.
Du sa till mig du tror du vann och sanningen är att det kan va sant, jag undrar.
För ja, jag måste förstå att det här är slutet för oss två, att jag måste se dig gå är för mig så jävla svårt.

  • 34 Readers

Likes

Comments

  • 36 Readers

Likes

Comments

Mördarhelgen är nu över och ingen kan va gladare än jag. Helgen såg ut på det här viset: fre 8-15.30 lör: 9-21 sön: sovande jour 10-11.30. Sovande jour är tamefan de värsta jag vet, hellre då vaken natt. Sovit drygt 2-3h inatt och känner mig helt slut som människa nu. Men nu sitter man och väntar på bussen. Jobbat sen i torsdags och jobbar till torsdag sen är man ledig i 3 dagar äntligen. Så fredag lär man va mer död än levande men sen ska alkoholen flöda i mängder på lördag. Sen är de massa annat å som är in planerat 1-2 månader framåt. Nu blir de hem, kanske ta en promenad och sen blir de sängen för min del hela dagen lång!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Då va semestern slut, eller den tog slut redan igår då jag jobbade kväll på björkis som blev bestämt på morgonen. Men man jobbade med "snigel Anna" hah! Inatt sov man bara 2h bara för den där jävla åskan, precis när man höll på och somna så blinka de till i hela rummet och sen dundra de till så sängen vibrera, då va man klar vaken igen. Men nu sitter man på tåget påväg till Storvreta där man kommer spendera hela helgen, och nu är man inte ledig förrän fredag nästa vecka. Ska man skratta eller gråta? Vet inte ja!

Va på gröna Lund med frugan förra fredagen, fyfan så kul de var. Helt fantastisk dag då vi fick bli barn på nytt igen, sprang mellan alla karuseller och "spel" värre än barna!

Något nytt som jag kan skriva är att man ska ta sig i kragen och ta arslet ur vagnen och börja plugga igen den 24 augusti på kui, så februari 2017 ska man va utbildad undersköterska då OM det går som det ska!

Det var en liten uppdatering de, finns inte så mycket mer och säga..

  • 42 Readers

Likes

Comments

Halva semestern har gått och man är inne på vecka 2. Men imorgon och på torsdag vankas de jobb 6.45-15.45 båda dagarna.. Så då går veckan fort sen är de fredag då de ska bli en heldag med frugan min, som jag saknar henne, så då gör vi Stockholm osäkert! Men kan ju dra lite snabbt om vad som har hänt på semestern hittills.. För de första så har jag väl aldrig blivit så brun och bränt mig så mycket sen jag vet inte när, kanske sen jag va liten? Så nu flagnar min axlar nå kopiöst.. Solat på filt på gräsmattan med bubbis på dagarna och käkat glass och bara haft de allmänt bra och på kvällarna var de trapphäng som gällde då vädret tillät och de va väl hela förra veckan de, blev även en förmiddag med pappa på thuns och i lördags var de parken.men nu i två dagar har de varit skit väder, vill ha sol ja men man ska väl låta skinnet vila så de är väl lika bra att de regnar och är mulet. Har även varit ner till ellsta nu på dagen och drack kaffe och fika. Mer än en sån uppdatering kan jag inte ge för man har inte gjort så jätte mycket sen man gick på semester.

Likes

Comments

Då vad de första parken i lördags, förkröket var hos bubbis. En annan lyckades bli så pass packad så man både spydde ner sig själv och däckade innan 22 tiden. Men sen var de bara på det igen när vi gick upp mot parken, där träffade man alla möjliga. Va bästis med såna som man inte skulle prata med annars och så träffade man bästa frugan! Sen är de minnesluckor lite här och där. Sen var de efterkrök hos bubbis, som bjöd på allt möjligt, nej fyfan de va som jag sa häromdagen "varför ska vi alltid vara dräggen i parken för?" så är de alltid, alla verkar vara normal fulla sen kommer vi och är äckligt jävla as packade jämt! Nej men man vaknade på söndagen hos bubbis, först visste man inte ens vart man va, sysslingen som man tydligen hade legat och kramats med hela natten va inte kvar så när man kolla brevid sig så låg Anna där. Haha! Men lite ångest hade man allt.

I måndags gick jag intro på björkis igen fast på natten, de gick väl bra men de går inte och jämföra hur de va och jobba natt där som i vattholma. Lugna gatan på björkis och då är tredubblat så många fler boenden än i vattholma.

Och igår va vi hos mr B på kvällen, fika och snacka skit. Idag blir de och ta de lungt, skit väder ute deluxe. Sen på fredag jobbar man natt i vattholma och sen går man på 2.5v semester på lördag morgon!

Likes

Comments

Då va de dax för att gå på 2 nätter, lyckligare har man varit, kan lika gärna flytta in på de där stället känns de som eftersom man är där näst intill jämt, förutom igår då det blev en långpromenad med roxan. Idag pratade man även med frugan i telefon i lite över 2h, välbehövligt med andra ord! Sen la man sig en sväng sen blev det upp till Ica med bubbilainen och beställa alkohööl till helgen. ÄNTLIGEN ska jag få supa mig full, som jag har längtat! Då kommer de inte finnas någon botten alls tjohej! Nej men jag ska va lugn.. Men nu ska man väl snart börja dra sig till bussen, ingen lust alls för de här, hellre gräver jag ner mig låååångt ner.. "Fuck it, vi kör!"

Likes

Comments

På måndag är man äntligen ledig så på söndag går man av sina 9 dagar som har bestått av jobb. Just nu sitter man och väntar på bussen och klockan är inte ens halv 6, men man är mycket piggare än vad man va igår, då jag vaknade ca varannan timme för att jag drömde massa skit och igår morse skulle man upp till björkis och lyssna på mobila psykteamet och sen iväg och jobba i vattholma på kvällen, fyfan så slut man va när man kom hem, men idag ringde larmet 04.00, att de ens kan va lagligt? Men nu är man pigg iallafall. Ikväll när jag kommer hem så blir de en prommis med bubbis, sen blir de väl dusch och sängen då man har helgen kvar men de är kvällar så man ska väl inte klaga!

Skicka även efter lite kläder mellan drömmarna igår natt, inte bra för min plånbok när jag natt shoppar inte men de kommer hem lite nytt iallafall till sommarn så de kommer väl idag de.

Nej avrundar detta inlägg nu och hoppas att bussjäveln kan komma snart så man kan plugga i lurarna i öronen och drömma sig bort en stund innan de är dax och komma till jobbet och pimpla kaffe och slita häcken av sig!

Likes

Comments