Godkväll alla bloggläsare!

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag eller iallafall en bra dag. Själv har jag jobbat och jobbat heeela dagen. Det finns inte så jätte mycket att berätta om när det kommer till mitt sommarjobb. Jag byter containrar och tömmer dom mm. Det är rätt kul men man kör hela dagarna och blir rätt trött i huvudet, och på kvällarna när jag kommer hem så blir det att äta, duscha och sen sova. Jag orkar inte mycket mer, jag är inte van av att jobba så det tar på krafterna i kroppen. Men jag klagar inte för det är ett jobb än så länge.

Det enda tråkiga är att jag troligtvis inte kommer att få fast jobb på Ohlssons i och med att den här andra tjejen har provanställning där... så efter v35 kommer jag att vara arbetslös... Jag har letat jätte mycket jobb men ingen har svarat och jag är jätte rädd för att vara arbetslös... jag vill verkligen kunna hjälpa Fredrik att betala här hemma och allt sånt, så jag är verkligen jätte rädd för att vara arbetslös. Jag försöker att inte tänka på det så ofta men det kommer alltid till en ändå.

Jag vill inte vara den flickvännen som frågar om pengar och behöver hjälp hela tiden. Jag vill hjälpa till att göra vårt liv perfekt. Nu kanske ni tycker att jag låter jätte fjantig men det är lite så jag tänker. Jag tycker redan att allting är perfekt med Fredrik, han är världens snällaste och mest omtänksamma person som jag någonsin har träffat. Han gör mig jätte lycklig och glad! ❤️

Sen har vi såklart den lille katten också, Ava heter hon och hon är en liken bråkstake, sover mycket när vi inte är hemma för att lagra all energi till att leka och busa med oss när vi kommer hem. Den lille skiten, som jag älskar henne. Jag känner mig jätte lycklig med mitt liv, det är första gången på jätte länge som jag är lycklig och stolt över mig själv och jag vill fortsätta att vara det.

Men nu ska jag sluta vara jobbig, jag ska gå och lägga mig istället och sova som en stock. 😁
Godnatt på er alla och hoppas att ni har en trevlig kväll!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll alla bloggläsare! 💋

Nu när kvällen börjar att närma sig så ligger jag i sängen och ska snart sova. För imorgon ska jag jobba, upp tidigt vid 4 men kommer antagligen lilla kvar någon minut i sängen innan jag orkar att gå upp. Jag är jätte trött på morgnarna när jag går upp.

Jag har inte heller direkt helat med mig om vad jag jobbar som men det är så att jag kör liftdumper (lastbil) för Ohlssons AB. Detta har jag som sommarjobb just nu men håller givetvis tummarna för att få jobba vidare efter sommaren. I två veckor har jag kört i Landskrona och nu ska jag köra i Helsingborg vilket innebär att jag måste gå upp tidigare och köra iväg tidigare också.

Jag hade först anställning till v.31 vilket är nu, det är slutet på v.31 idag. Men jag fick förlängt till slutet i v.35 men jag hoppas på att få fortsätta köra för Ohlssons. Det ända som är lite sisådär tråkigt är att det finns en annan tjej på Ohlssons som också kör liftdumper, och hon har provanställning vilket minskar min chans med att få jobb till 90%. Hon är verkligen jätte trevlig men att hon jobbar just där är inte ett plus för mig just nu, det enda jag kan göra är att hålla alla tummar som jag har.

Jag hoppas att ni alla mår bra för det gör jag iallafall, har en familj som bryr sig om mig och en helt underbar pojkvän som älskar mig otroligt mycket! ❤️
Jag kan verkligen inte ha det bättre, och nu hade jag tänkt sova. Jag börjar bli trött och i och med att jag ska upp tidigt imorgon så vill jag få några timmars sömn. Ni får ha en helt underbar vecka om ni så jobbar eller är lediga så önskar jag er en jätte trevlig kväll!

Godnatt alla! 💋

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma hos pappa, eftersom att jag oftast är hos min kille så träffar jag inte pappa lika ofta längre så därför är det rätt mysigt att åka dit då och då. Pappas nya tjej Nikki har flyttat in och blivit sambos. Nikki har då en hund som heter Attila, han är en schäfer och överaktiv för att vara så gammal som han är. Han är en riktig vakthund och skäller på allt och alla men när han väl har nosat på en så är han världens snällaste och idag kastade vi frisbee ut på åkern. Det tyckte Attila var super skoj och hade gärna lekt mer men då hade han fått ont i benen för han är en gammal hund.

Det mysigaste med att vara hos pappa är att han bor i ett hus och har en rätt så stor trädgård som man kan gå ut och mysa i. Själv så bor vi i lägenhet och det är verkligen inte samma sak. Ibland vill man bara gå ut utan allt annat omkring en och bara vara ensam.
Sen har pappa två katter också, Dixi och Leah, mamma och barn. Dixi fick fem ungar i kullen så pappa och Nikki behöll en sen köpte jag och Fredrik en. Hon heter Ava och är en riktig buse, hon kommer jag nog skriva rätt mycket om.

Men det börjar dra sig mot dagens slut och klockan är halv fem, vid sex ska vi ut och äta på basilika med mamma. Klart vi ska sånna tjockisar som vi är så.
Mat är gott och så är det.      

Ha det bra! 💋

På bilderna ser vi Attila på dom två första och lilla Ava på den sista. Ha det gott!💋

Likes

Comments