några dagar i fjälls

Som jag berättade i förra inlägget for jag och marcus upp till saxnäs i onsdags och åkte hem i tisdags. Här i norrland har det varit otrolig snöstorm, klass 3 varning på vissa ställen, så det var en pers att ta sig hem.. men vi tog oss hem oskadda som tur var!

Det har varit otroligt skönt att ha lite ledigt och vara uppe i fjällen. vi har haft lite otur med vädret då det mest varit mulet och trist. Även väldigt kallt har det varit men det har varit härligt ändå!! Om det är något jag fått upp intresset för dessa år jag varit tillsammans med marcus så ör det skoterkörningen. Jag själv är uppvuxen med skoter men aldrig kört nya skotrar eller aldrig vågad köra på samma sätt som han gjort. Men förra vintern började jag lära mig mer och mer och fick köra marucs polaris vilket är en otroligt härlig skoter!! Nu älskar jag verkligen skoterkörningen och vill bara lära mig mer och mer och utvecklas mer! Jag längtar tills jag har möjlighet att köpa min egen skoter...

Kolla så vacker det är!! Vi har haft några stunder med otroligt fint på himlen!!

Har så mycket bilder jag vill visa er så här kommer de!

Ja ni ser ju kanske hur underbart härligt det har varit! min fina pojkvän som hjälpt mig fota bilderna på mig också! ibland är det kul att få vara med själv på bilderna också även om de roligaste är att fota!!


#nouw30daychallage #bestofnouw #bestofnouw2020

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Roligt det ser ut! Väldigt fint också☺️

nouw.com/emmapetersson
josefinekarstrom
josefinekarstrom,

Ja men visst!! Så kul är de😁


nouw.com/josefinekarstrom