Krop og sind, Cozy

Efter housewarming i forgårs, brugte vi hele dagen på at rydde op og gøre lejligheden beboelig igen. Om aftenen forkælede min kæreste og jeg os selv med sushi fra Green Sushi og film hele aftenen. Housewarming var virkelig en succes og der kommer en GRWM video op i løbet af ugen hvor i kan se mit make-up look. Jeg har brugt i dag i selvskab med min mor og vi har shoppet og været kulturelle i København. Jeg har selvfølgelig vlogget hele dagen, så den kommer også op når jeg engang har redigeret den.

Likes

Comments

This just in: jeg skal til Milano! Min bror skal ned og studere i Italien i et halv år og derfor tager mine forældre og jeg ned og besøger ham i slutningen af oktober. Jeg glæder mig allerede sindssygt meget, da jeg aldrig har været i Milano før. Jeg glæder mig til at skulle shoppe og spise lækkert, italiensk mad. Jeg kommer selvfølgelig til at filme dernede så der kommer en samlet vlog når jeg kommer hjem, men der er heldigvis stadig lang tid til at planlægge sådan noget.

Likes

Comments

Fashion, Get inspired

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER

Selvom vi kun er i slutningen af august, begynder jeg allerede at drømme mig til lidt koldere tidere hvor man kan pakke sig ind i store jakker og halstørklæder. Jeg har samlet 4 items som jeg skal have i min garderobe inden vi når vintermånederne. Det er blandt andet den smukke, sorte pels fra americandreams som jeg har drømt om i så lang tid. Den er i den lidt 'dyrere' ende i forhold til hvad jeg normalt bruger på jakker, men jeg er sikker på at en sort pels aldrig går af mode. Så har jeg også forelsket mig i lakstøvlerne fra asos sammen med den søde beanie med en lille pels på. Det sidste item er en natkjole fra H&M som jeg faktisk har prøvet på og den er så rar og mega sød. Jeg kan godt lide at se lidt lækker ud selvom jeg bare hygger rundt i lejligheden. Hvad er det næste item du skal have fat i?

Likes

Comments

Krop og sind, Get inspired, Health

Indlægget i dag er for nogen måske et kæmpe cliché, men jeg føler at jeg også har noget at sige i den kæmpe debat om kropsidealer og hvordan den 'perfekte krop' ser ud. Jeg hører selv til den del nogen ville kategorisere som 'den spinkle type.' Jeg har høj forbrænding og naturligt slanke arme og en slank mave, men bare fordi jeg er af denne kropsform, betyder det ikke at jeg ser skævt på dem der ikke er det. Jeg føler at vi i Danmark er for gode til at lade fordomme bestemme at os 'tynde piger' ser ned på de lidt større piger, men tværtimod har jeg tit oplevet det modsatte.

Der var engang en dreng der sagde til mig at jeg var for tynd. Han var godtnok meget beruset og vi sad i et tog på vej til indre Paris, men jeg kan tydeligt huske at jeg pludselig skammede mig over min krop på en måde som jeg aldrig har skammet mig før. Jeg har altid fået proppet i hovedet at jeg skulle være lykkelig for at være naturligt slank, men pludselig havde jeg lyst til at skjule min krop i en kæmpe frakke og flygte ned i et sort hul. Pludselig var det forkert at være tynd og have små bryster, og det en side af bodyshaming som jeg aldrig har oplevet før. Meningen med dette indlæg er som så mange andre kropsideals-indlæg: elsk din krop, ligemeget hvordan den ser ud. Tynd eller tyk, vi bliver alle konfronteret med vores forhold til vores egen krop en dag i vores liv, så det er bare om at forberede sig på det tidspunkt. Jeg var ikke forberedt, da min krop blev udpeget som 'forkert' og derfor havde jeg en periode hvor jeg havde det utrolig skidt med mig selv og for at skjule dette, søgte jeg anerkendelse på de mærkeligste måder. I dag lægger dette billede på min blog. Nogle ville kalde det sexfixeret, men for mig viser dette billede en pige (mig) som er komfortabel og glad for den krop jeg er født med, og det skal ingen dreng i Paris ødelægge for mig.

Likes

Comments

Get inspired, Travel

Pictures from wehearit.com

Jeg begynder at kunne mærke en større og større trang til ferie. Da jeg flyttede ud en uge efter jeg fik huen på, og startede fuldtidsarbejde kort tid efter, har jeg slet ikke haft nogen form for sommerferie i år. Jeg er ved at køre godt død i arbejde og forpligtelser der følger med når man pludselig ikke bor hos sine forældre længere. Lige nu kunne jeg bruge en flybillet til et lækkert, varmt land, en pakket kuffert med diverse bikinier og sommerkjoler, og min kæreste ved hånden.

Likes

Comments

Fashion, Get inspired

I dette indlæg har jeg stylet mine to absolutte ynglings sneaks. De nye nike air 97 er bare så fede og så er de udkommet i nogle smukke, neutrale farver så jeg kunne næsten ikke beslutte hvilken farve der var min ynglings, men jeg endte med at gå med den klassiske grå med røde detaljer. Derudover ser i Guccis GG Marmont model gå igen ig begge outfits, da jeg er dybt forelsket i den taske. Den er så smuk og detaljeret i sin enkelthed, især med de skønne blomsterprint den er lavet i. Oh if I were rich!

Likes

Comments

Fashion, Get inspired, Jewelry

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER

Denne nye trend er jeg begyndt at falde pladask for. Rustikke guldsmykker er blevet top moderne og især i det her 'bankede' eller 'foldede' guld. Jeg går selv mest med sølvsmykker, men overvejer faktisk stærkt om jeg skal begynde at samle lidt guldsmykker også, så jeg har lidt at vælge imellem. Særligt ringen fra &otherstories er bare så smuk, og så har det også altid været min drøm at eje en ole lynggaard ring som den guld.

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion, Get inspired, nelly.com

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Jeg har klikket lidt rundt på nelly.com og har fundet disse 6 par fantastiske sko. Jeg er så positiv overrasket over mange af de nye sko som nelly bliver ved med at lancere. De følger godt med tiden og har hver især et skønt, lille præg som gør hver enkelt sko helt unik. Jeg overvejer selv især at investere i de sorte mules med pels og de sølv med block hæl, da det er nogle sko som kan gå med rigtig mange outfits. Der er mange flere som fortjener et kig også. Bloggen er lidt stillestående da jeg blandt andet har fokuseret rigtig meget på min youtube efter modeugen, og så har jeg meget arbejde og aftaler i løbet af ugen, men jeg er stadig i live - bare rolig.

Likes

Comments

Fashion, Get inspired

En hurtig opdatering fra fahsionweek og et lille sneakpeak på mit outfit i dag. Fashionweek er i fuld sving og dagene går vildt hurtigt. Jeg er træt i kroppen, men alligevel nyder jeg at beskæftige mig med min ynglings ting i hele verden - mode. Nu er vi nået sidste dag for mit vedkommende i modeugen, da jeg skal arbejde i morgen. Det har været en kort fornøjelse, men det har været helt fint da jeg har fået en lille smagsprøve på hvordan en modeuge forløber, og næste gang som bliver fra d. 30 januar til 3. februar, er jeg fulstændig forberedt på hvad der skal ske og hvordan det skal ske. Jeg har valgt at fokusere mest på at filme til modeugen da jeg snart har 100 subscribers på min youtube, hvilket er helt vildt! Derfor vil den generelt blive dækket på én stor vlog som kommer ud når jeg er helt færdig med at filme og klippe. Derudover kommer der også en lookbook med alle mine outfits, men i kan lige få et sneakpeak på en af dem her.

Likes

Comments

YouTube
Josefine Karstensen